Ostad uut kodu, kuid vana müük venib? Kinnisvaraarendaja tõi turule turvalise ostulahenduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Turvalise koduostu lahendus on abiks näiteks siis, kui korteri ostja või üks ostjatest kaotab vahetult enne müügilepingu sõlmimist töökoha.
Turvalise koduostu lahendus on abiks näiteks siis, kui korteri ostja või üks ostjatest kaotab vahetult enne müügilepingu sõlmimist töökoha. Foto: Shutterstock

Bonava Eesti pakub võimalust korteri väljaostmist edasi lükata, kui ostja peaks ootamatult kaotama oma töökoha või tagatiseks oleva kinnisvara müük venib plaanitust pikemaks. Sedasi annab ettevõte koduostjatele kindlustunde, et uusarendusse soetatava korteri müügitehingust ei pea ootamatuse korral suud puhtaks pühkima.

Esimese kinnisvaraarendajana Eestis on Bonava otsustanud pakkuda paindlikku korteriostu võimalust. «Tänase majanduskeskkonna tõttu on inimestel arusaadavalt suurem hirm võtta endale erinevaid pikaajalisi kohustusi. Soovime, et koduostja, kes on endale sobiva korteri broneerinud, ei peaks ootamatuste korral sellest koheselt loobuma,» ütles Bonava Eesti müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja.

Turvalise koduostu lahendus on abiks näiteks siis, kui korteri ostja või üks ostjatest kaotab vahetult enne müügilepingu sõlmimist endast mitteolenevatel põhjustel töökoha. Sellisel juhul on võimalik korteri väljaostmist ehk asjaõigusliku lepingu tähtpäeva edasi lükata kuni 5 kuud. Tingimusel, et inimene on end töötuna arvele võtnud ja saab töötuskindlustushüvitist.

«Oleme lisaks sissetuleku kaotuse hirmule kogenud ka koduostjate muret, et mis saab siis, kui ei jõua uue korteri sissemaksuks mõeldud eelmist kinnisvara piisavalt kiiresti maha müüa,» rääkis Laanoja. Sestap pakub turvalise koduostu lahendus ka selles osas kliendile paindlikkust.

Juhul, kui uue kodu tagatiseks müüdava korteri kuulutus on mõnes tuntud kinnisvaraportaalis olnud üleval vähemalt kaks kuud ning selle müügihind vastavuses kehtiva hindamisaktiga, on Bonava Eesti valmis asjaõigusliku lepingu sõlmimist edasi lükkama kuni 3 kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles