Milline on trendikas köögisisustus 2023?

Arens
Copy
Foto: Arens

Järjest enam on köök muutumas elutoa orgaaniliseks osaks, kus on mõnus samal ajal kokata ja süüa, pereliikmetega suhelda või telesaadet jälgida.

Köögi- ja elutoamööbel moodustavad kaasaegses kodus ühtse interjööri – sellest annavad märku omavahel sulanduvad materjalid ja värvitoonid ning mööbli fassaadi ja riiulite minimalistlik lahendus. Mänglevad ja läbimõeldud üleminekud annavad märku, et avatud köök on osa maja ruumiprogrammist, mitte eraldiseisev tegevuspaik. Hetketrend soosib köögis kõrgeid, laeni ulatuvaid ülakappe, saarelahendusi ja torniseinu. Valgete ja heledates toonides köökide kõrvale on astunud öömustad või väga tumedates hallides, rohekates või sinkjasmustades toonides köögid.

Foto: Arens

CHOCO – säravalt mahe

Arens Choco on ilus näide sellest, kuidas köögisisustuses kohtuvad läbimõeldud lahendus, maalähedaselt elegantsed pruunid toonid ning kvaliteetsed materjalid.

Nanotehnoloogilise pinnatöötlusega Fenix Nano pruun toon koos antiikspooniga Larvik loob maheda koosluse, mis sobitub hõlpsasti erinevatesse interjööridesse. Choco tooni on lihtne kombineerida paljude teiste materjalidega, olgu selleks siis valgeks värvitud raamuks, naturaalne tammespoon või laialdase toonivalikuga dekoormelamiin.

Foto: Arens

Köögilahendust on rikastamas köögisaar, mille muudab õhulisemaks efektse valgustusega HELIX klaasriiul. Aknaga külgnev COMBOLINE riiulisüsteem lisab mugavust ning rõhutab ideaalselt interjööri sulandudes ruumi funktsiooni. Õhupuhastajaga BORA pliidiplaadid võidavad järest rohkem klientide usaldust ja pakuvad köögi kujundamisel uusi võimalusi. Köögi kasutamise muudab ergonoomiliseks köögisaarele paigutatud ideaalsüvistusega valamu ja sisseehitatud õhupuhastajaga pliidiplaat – lahendus on praktiline ja samas minimalistlik.

Foto: Arens

Arensi valikus on 12 erinevat Fenix Nano tooni. See materjal on muutunud nii populaarseks, et sellest on toodetud juba kümneid tuhandeid kööke. Sisekujundajate ja klientide eelistusel on mitmeid põhjusi – nanotöötlus on ilus, puudutamisel siidine ning mattpindadest väga mugavalt puhastatav. Arensi valikus olev Fenix Nano materjal on kahepoolse nanopinnaga ning selle servad on kanditud lasertehnoloogiaga, mis tagab parima väljanägemise ja niiskuskindluse.

Foto: Arens

Arens

Arens AS on Eesti köögimööblit tootev ettevõte.

Arensis valmitatakse eritellimusel köögimööblit nii kohaliku kui välisturu tarbeks.

Arensi tootmine on suures osas robotiseeritud.

Arensi salongid asuvad Tallinnas ja Tartus, lisaks edasimüüjad üle Eesti.

www.arens.ee

Copy
Tagasi üles