Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Imelihtne ja visuaalselt efektne nipp nõretavalt mahlase ahjukana valmistamiseks (1)

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ahjukana on üks lihtsamaid roogi, mida kodus valmistada. Vähe sellest! Ühest linnust saab ju teadupärast nii suppi, praadi kui magustoitu.

Esimese linnu ahju lükkamine on hirmus. Terve kana pole just kuigi odav ning hirm midagi esimesel korral tuksi keerata on suur. Kas valisin õiged maitseained? Kas panin kana õigesti ahjuplaadile? Kas seda tuleb hõbepaberiga katta? Tekib palju küsimusi, millele algaja ilmselt vastust ei tea.

Õnneks ei ole linnu küpsetamine keeruline ning maitseaineidki ei lähe suurt vaja. Kõige puhtama maitsega linnuliha küpsetamiseks läheb vaja ainult soola ja pipart. Ideaalne neile, kes iseseisvat kulinaariateekonda alustavad.

Tagasi üles