Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Michelini puudutusega maitseseiklus

Copy
Talveõhtuselt romantiline Mantel ja Korsten.
Talveõhtuselt romantiline Mantel ja Korsten. Foto: Evelin Pärna

Kui ootate restoranilt autorikööki ja vahemereliku inspiratsiooniga maitseseiklust, siis Mantel ja Korsten on just teile.

Mantel ja Korsten Kadriorus on üks neid söögikohti, mis jõudis mullu kogu maailma kokandustippe koondavasse Michelini restoranijuhti, pälvides Bib Gourmandi märgi. See tähistab head hinna ja kvaliteedi suhet, samaväärse tunnustuse osaliseks sai Eestis kokku viis restorani, teiste seas näiteks ka Viljandi Fellin. Neisse tuleb minna, kui tahate argistele säästusöömaaegadele kübekest vaheldust ja otsite maitseseiklusi, milles ei peaks rahakotiraudu lahkemalt avades pettuma.

Tagasi üles