1-2-3 ja trepp on puhas! Naise koristusnipp lööb netiavarustes laineid

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Trepi puhastamine ei ole just kõige meeldivam tegevus. Erinevalt põrandast, mille saad suurte kaarjate liigutustega moppi käes hoides pesta, tuleb trepi iga aste eraldi üle käia. Enamasti tähendab see seda, et tuleb mitu korda trepist üles ja alla joosta – kõigepealt tolmuimeja, siis mopp ja viimaseks lapp. Õnneks on ühel naisel varus hea nipp, kuidas vähemalt edasi-tagasi sõelumist vältida. 

Nippi jaganud Cindy töötab professionaalse puhastusspetsialistina, seega naine teab, millest räägib. Ise nimetab ta oma koristusnippi kolme sammu reegliks. TikTokis jagatud videos õpetab ta, et kiireks tegutsemiseks on vaja tolmuimejat, moppi ja lappi.

Cindy teeb puhtaks ühe astme korraga. Esmalt tõmbab ta tolmuimejaga suurema mustuse kokku, järgmisena tõmbab mopiga astme läikima ning viimasena käib lapiga trepiäärse piida üle ja ongi üks aste puhas. Sedasi käitudes liigub ta ülevalt alla ja trepp läigib.  

@cleansnob 3 steps to clean steps fast! #speedclean #cleanfast #cleanwithme #cleantime @cleansnob @cleansnob @cleansnob @cleansnob @cleansnob ♬ Work Bitch - Britney Spears
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles