Eesti toidukullerfirma võttis kasutusele Apple Pay ja Google Pay makselahenduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Fudy toidukuller.
Fudy toidukuller. Foto: Fudy

Kõige kiiremini kasvav eestimaine toidukullerfirma Fudy võttis oma mobiilirakenduses kasutusele Apple Play ja Google Pay makselahenduse, mis loob klientidele võimaluse toidu veelgi kiiremaks ja mugavamaks tellimiseks ilma pangakaardi andmeid Fudy äppi sisestamata.

Fudy kaasasutaja Viljam Põdra märkis, et seoses Fudy klientide ja restoranide arvu kiire kasvuga oli oluline võtta kasutusele ka Google’i ja Apple’i makselahendused, mida järjest suurem hulk kliente eelistab turvalisuse ja mugavuse pärast.

«Ainsa täielikult eestimaise toidukullerfirmana soovime enda teenust pidevalt arendada ja täiendada, et tagada paremad koostöötingimused nii restoranidele kui ka kulleritele,» lausus Põdra. «Fudy kasvab väga kiiresti ning peagi teavitame oma kliente ja koostööpartnereid veel teistestki olulistest uuendustest,» lubas ta.

Google Pay ja Apple Pay kasutamiseks tuleb klientidel Fudy rakenduses pärast soovitud toidu valimist ja kohale toimetamise viisi kinnitamist määrata makseviisiks Apple’i või Google’i makserakendus ning kinnitada makse vastavalt oma nutitelefoni juhistele. Klientidel, kes Google’i ja Apple’i makselahendusi ei kasuta, on jätkuvalt võimalus tasuda tellimuse eest ka pangakaardiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles