Magamistoas trooniks olgu kvaliteetne voodi

BELLFIRE OÜ
Copy
4 Seasons – Kentucky kangaga
4 Seasons – Kentucky kangaga Foto: BELLFIRE OÜ

Korralik voodi kestab pikki aastaid, eriti selline, kus madratsil, peatsil ja kušettidel on ümber eemaldatavad katted, mida on lihtne pesta ja hooldada või lausa uusi tellida, kui tekib soov muuta voodi stiili ja tooni.

Eesti ettevõte Bellfire toodab Skandinaavia-hõngulist pehmet mööblit, sealhulgas voodeid, mis sobivad nii koju kui hotelli. Kas teadsite, et Bellfire tootevalik on tekkinud suuresti klientide ja koostööpartnerite vajadusi arvesse võttes? Bellfire mööblimeistrid on voodivalikut ajapikku täiustanud ning loonud tootegrupid, mille seast on kvaliteetset ja mõnusat voodilahendust lihtne leida.

Milliseid voodi mudeleid ja valikuid pakutakse?

Valikus on erineva jäikusastme ja välimusega kontinentaalvoodeid - Royal Plus, 4 seasons, Hybrid Plus ning Smart pesukastiga voodi, lisaks valmistatatakse hotelli tüüpi voodeid Royal opera ja Hybrid Symphony, mis on veidi madalamad, kuid kergesti hooldatavad ja mida on lihtne kokku paigutada. Sellest aastast on Bellfire voodite perekonda lisandunud ka hästi klassikalise ja ajatu stiiliga Megan voodiraam, millele saab lisada sobiva madratsi ning kattemadratsi.

Bellfire valikust leiab veel ka mootorvoodeid. Erinevate voodite madratseid, peatseid ning kattemadratseid on võimalik ka kombineerida. Voodite kangavalikus üle 100 erineva tooni ja kvaliteediga materjali, samuti on pakkumises erinevat tooni puidust jalgu.

Mille järgi üldse valida magamistuppa sobivat voodit?

Tuleb välja, et voodi valimine on väga nüansirikas ja individuaalne teekond, kus on palju abi klienditeenindajast, kes tunneb tootegruppe ja nende erisusi. Professionaalne abiline aitab leida just teie perele sobivad voodid. Bellfire tahab pakkuda täiskomplektseid lahendusi nii eraklientidele kui hotellidele.

Kliendid ei pruugi alati orienteeruda kaasaegse voodimaailma võimalustes, voodite ergonoomikas ning toestuse ning vedrustuse detailides. Voodimeisterid soovitavad mitmetsoonilisi pocket-vedrustusega voodeid, kus kõik vedrud on ühekaupa pakitud, et pakkuda maksimaalset toestust ning stabiilsust. Kas teadsite, et sellises voodis magavad erineva kehakaalu ning magamisharjumusega inimesed ei mõjuta liigutades üksteise unekvaliteeti, sest vedrud liiguvad üksnes inimese all, mitte üle terve madratsi?

Bellfire pakub Hybrid Plus voodil Joey topeltvedrustusega madratsit, mis on mõeldud kõrgendatud nõudmistega ja tundliku unega magajatele, kuna väiksema kaalu puhul toestab magajat välimine vedru ning suurema kaalu ja liikuvuse puhul tasakaalustab voodipinda lisaks välimisele veel ka sisemine vedru.

Foto: BELLFIRE OÜ

Voodite vedrud on tootmisprotsessis kuumutatud, need on paindlikud ning liikuvad, ei muutu jäigaks ega murdu. Voodimeistrid soovitavad voodeid, millel on madalad jalad, et õhk käiks läbi ka voodi alt.

Bellfire premium mudel 4 seasons on kõrgematel jalgadel kontinentaalvoodi, mis koosneb pocket vedrustusega kušettidest ning kahepoolse tugevusastmega pocket vedrustusega madratsitest, mida pöörates saab unepinna pehmust reguleerida - üks pool on jäigema ja teine pool pehmema vedruga.

Foto: BELLFIRE OÜ
Copy
Tagasi üles