Massaažitooli kasu tervisele ja töövõime kasvule. Proovinädal!

Massaazitool.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Proovinädala võimalus kuni veebruari lõpuni! Telli valitud massaažitool koju või kontorisse vaid 49€ eest. Proovinädala registreerimiseks täitke ankeet siin.

Ilmselt on paljud märganud ja tundnud, et pikk ja pime talv on jätnud nii vaimsele kui ka füüsilisele tervisele oma jälje. Tihti on lahendus palju lihtsam, kui esmapilgul võib tunduda. Paljudele võib üllatuseks tulla, et regulaarse massaažiga on võimalik ennetada ja parandada paljusid ebameeldivaid terviseseisundeid. Luksuslik massaaž on lihtsam kui kunagi varem, vaid mõne hetkega on võimalik nautida endale meelepärast massaaži – istuge lihtsalt massaažitooli ja unustage kogu ümbritsev. Juba paljud eraisikud ja kollektiivid on liitunud massaažitool.ee perekonnaga. Regulaarne massaaž aitab hästi järgmiste seisundite korral.

Massaažitool aitab vähendada liigset stressi.

Austraalias tehtud uuringus selgus, et pärast massaaži langes aju parema esiosa aktiivsus – see on osa, mis kontrollib meie negatiivseid emotsioone – ja nihkus vasakule esiosale, mis vastutab meeleolu ja stressi reguleerimise eest. Kui stressihormoonide tase on kehas madalam, siis on immuunsüsteemil lihtsam tulla toime erinevate haigustekitajatega. Mis talvehooajal on väärt abimees terve püsimisel, kui viirused on eriti aktiivsed, et nõrgestada meie immuunsüsteemi. Loe lisaks blogist!

Tugevdab immuunsüsteemi

Kui keha on stressis, võib teie immuunsüsteem olla nõrgenenud, muutes teid haigustele vastuvõtlikumaks. Kuna massaaž mõjub lõõgastavalt ja stressi vähendavalt, aitab see kaasa paremale immuunsüsteemi toimimisele. Seega, kuigi massaaž iseenesest ei hoia ära haigusi, võib see aidata luua tingimused, kus keha saab end paremini kaitsta. Kõik tänapäevased massaažitoolid on varustatud mitme lõõgastava programmiga, kuid kõige eesrindlikum neist on Nakahamo Siri Galaxy.

Foto: Massaazitool.ee

Leevendab lihasevalu ja peavalu

Massaaž on eriti vajalik inimestele, kes on sunnitud töötama pidevas sundasendis. Massaaž aitab lõõgastada ülakeha lihaseid ja vähendada istuvast eluviisist tekkinud pingeid. Peavaludel üldiselt ja eriti migreenil võib olla lihaspinge komponent. Vähendades või kõrvaldades lihaspingeid, võivad parimad massaažitoolid aidata vähendada peavalude sagedust ja intensiivsust. Massaažitool aitab leevendada ka karpaalkanali sündroomi. Loe lisaks!

Parandab vereringet ja alandab vererõhku

Me kõik tunneme või oleme tundnud mingil perioodil oma elus, et elutempo on kiire. Tihti avaldub see lihaspingetena erinevates kehapiirkondades, eriti kaelas ja õlgades. Selle pinge tulemusel võib sümpaatiline närvisüsteem (SNS), mille ülesanne on reageerida pingele ja ohule, tekitada reaktsioone. Selle tulemusel tõuseb vererõhk ja sageneb südame löögisagedus. Kõrge vererõhk (nimetatakse ka hüpertensiooniks) suurendab paljude haiguste, sealhulgas südamehaiguste, insuldi ja elundite, nagu neerude, kahjustuste riski. See käivitab parasümpaatilise närvisüsteemi (PNS), mis eksisteerib SNSi mõju leevendamiseks. Teisisõnu, parimad massaažitoolid aitavad teie keha uuesti tasakaalu viia ja aitavad kaasa tervislikumale vererõhule ja südame löögisagedusele. Täna on tehnika areng jõudnud nii kaugele, et mõned massaažitoolid on varustatud ka verehapnikutaseme- ja vererõhumõõtjaga, üks selline on VIP A10 Grand.

Foto: Massaazitool.ee

Parandab unekvaliteeti

Unetust võib põhjustada keha ülestimuleerimine, nutiseadmed, vaimse tervise probleemid, ravimid jne. Kuid pideva unetuse põhjus on väsimus ja kurnatus. Massaažitool on unetuse ületamiseks hea abimees. Nakahamo Classic Eleganti massaažitoolil on automaatprogrammide seas rahustav ja uinuda aitav massaažiprogramm, mis kätkeb endas lõõgastavat ja rahulikku massaaži mõningaste liigutavate elementidega. Programm kasutab masseerimisel mudivaid elemente ringjate liigutustega, mis on kombineeritud õhkpatjadega.

Foto: Massaazitool.ee

Suurendab paindlikkust ja liikuvust

Kindlasti olete tundnud pärast pikka ja väsitavat tööpäeva, et selja- ja kaelalihased on pinges ja kanged, seda seetõttu, et olete pidanud terve päeva veetma sundasendis istudes või pidanud tegema rasket füüsilist tööd. Kasutades regulaarselt massaažitooli, on võimalik vähendada pingeid ja valu neis piirkondades. Massaaž aitab kaasa lihaste paremale toonusele, mis omakorda aitab parandada rühti ja kehahoiakut. Paljudel massaažitoolidel on spetsiaalsed prgrammid venitamiseks, üks eesrindlikuimaid mudeleid on VIP Ironman.

Foto: Massaazitool.ee

Parandab üldist tervise- ja heaolutunnet

USAs tehtud uuringu tulemused jõudsid järeldusele, et massaaž aitab erksana püsida ning ärevust vähendada, paremini magada, pinget paremini taluda ja entusiasmi tagasi saada. Parimad massaažitoolid on varustatud ka eelnevalt salvestatud automaatprogrammidega, mis aitavad püsida erksana, neist on VIP A15 Cosmopolitan tipptegija.

Foto: Massaazitool.ee

Massaažitooli testnädal

Meil on mitu massaažitoolide mudelit, mida saate ajavahemikul 01.02.–28.02.2023 tellida nädalaks koju või kontorisse vaid 49 euro eest. Massaažitooli proovinädala registreerimiseks täitke ankeet siin. Kõigi mudelitega on võimalik tutvuda meie salongis Tallinnas aadressil Tähetorni 21b.

Tere tulemast!

Copy
Tagasi üles