Kaunis ja praktiline aknakate on nagu kirss tordil

Avaeksperdid OÜ
Copy
Foto: Avaeksperdid OÜ

Ärkate pühapäeva hommikul mõnusalt, ringutate ja vajutate puldinuppu – kardinad liiguvad vaikse surinaga akende eest ära, lubades tuppa hommikuvalguse. Hommikune vau-elamus loob mõnusa sissejuhatuse terveks päevaks ja pealegi pole taoline tehniline vidin mingi kättesaamatu luksus.

Kui soovite midagi lahedat ja mugavat, siis tasub valida mootoriga aknakatted. Mootoriga aknakatted on muutumas standardseks lahenduseks nii kodudes kui kontorites. Need on taskukohased ja praktilised ning sobivad, kui hindate mugavat ja kaasaegset elukeskkonda. Pole vaja enam kardinaid sättida, sikutada, üle mööbli upitada. Piisab vaid ühest nupuvajutusest, et kõik kardinad oleksid soovitud asendis.

Ajatades kardinate liikumise päikese järgi, saate reguleerida ruumide sisekliimat ja säästa seeläbi külmal hooajal kütteenergiat. Või hoida hoopis suvekuumaga ruumid jahedana: valguseanduriga liiguvad automatiseeritud aknakatted ette ka siis, kui päike liiga eredalt paistab, nii et koju jõudes pole ruumid ebameeldivalt palavad.

Täisautomaatseid motoriseeritud aknakatted on võimalik seadistada nii, et need liiguvad ka siis, kui ise eemal olete. Näiteks reisil olles saate jätta mulje, et pole kodust lahkunudki. Eriti käepärased on elektriajamiga aknakatted siis, kui kodus või kontoris on palju aknaid või neile on keeruline ligi pääseda.

Asendamatud ja praktilised on automaatselt avanevad ja sulguvad mootoriga aknakatted suurtes koosoleku- ja konverentsiruumides, hotellides ja erinevates ametiasutustes.

Lähemalt tasub uurida ka Avaekspertide voldikkardinate võimalusi. Voldikkardin on trendikas ja praktiline plisseeritud voltidena suletav-avatav tekstiilmaterjalist aknakate. Plussiks on tugevus ja vastupidavus, lisaks kaitseb see hästi ereda päikese eest.

Tänapäeva voldikkardinates kasutatavad materjalid on niiskus-, hallitus- ja luitumiskindlad, neid on lihtne puhastada. Voldikkardin võib olla erineva paksusega, isegi pimendav.

Kasulik on teada, et voldikkardin sobib erilise kujuga akendele, isegi ümmargused, ovaalsed, kolmnurksed ja trapetsikujulised aknad saavad kenasti varjatud, sest sest voldikkardinaid on võimalik valmistada mitmesuguses vormis.

Nagu ka kõik teised aknakatted, võib ka voldikkardin olla juhitav mootori ja puldiga.

Tallinnas kahe salongiga esindatud Avaeksperdid loovad iga päev kvaliteetseid ja kauni disainiga aknakatteid klientidele üle terve Eesti. Ettevõtte meeskond on oma ala kirglikud asjatundjad, kellel kogemusi juba üle 25 aasta. Eesmärgiks on võtta arvesse iga tellija soove ja võimalusi ning pakkuda täislahendusi – aknakatete tarvis mõõduvõtmisest kuni nende paigaldamise ja hooldamiseni.

Avaekspertide salongid asuvad Tallinnas Kadaka teel ja Pärnu maanteel. Tootevalikuga saab tutvuda ja tooteid tellida ka kodulehel avaeksperdid.ee.

Lisainfot siin.

Copy
Tagasi üles