Vannituba ilmestagu Skandinaavia kargus!

Nordium OÜ
Copy
Foto: Nordium OÜ

Põhjamaiselt minimalistlik ja ajatu vannitoamööbel võib uue trendi kohaselt olla ka mattmust, LED-peegliga ning dušikardina asemel praktiline karastatud klaasist stiilse ja kauakestva dušiseinaga, ilmneb Eestis ja Soomes vannitoatooteid müüva Nordium OÜ kodulehte uurides.

Eesti ettevõte Nordium on Skandinaavia stiilis viimistlus- ja vannitoatoodete maaletooja ning müüja. Tegu pole eksklusiivsel eritellimusel valmistatud kaubaga, vaid ajatu, vastupidava ning taskukohase sisustusega.

Värske vannitoasisustuse planeerimine võib olla põnev, kuid sageli stressirohke ettevõtmine. Et vannituba kestaks pikki aastaid ning ei vajaks oodatust varem värskendust, tuleks teha õigeid valikuid. Ehkki soovime esmajoones, et vannituba hea välja näeks, on oluline arvestada ka selle vastupidavusega.

Nordium arendab oma tooteid koostöös tootjatega ja ei koosta oma valikut kataloogide järgi „põrsas kotis“-meetodil. Räägime kaasa kõikide toodete disainis, materjalide ja komponentide valimisel, samuti testime ja arendame oma tooteid.

Lisaks suurematele ehituspoodidele aitame ka arendajatel ja arhitektidel leida parima eelarvega ruumilahenduse vannitoamööbli ja dušiala kujundamisel. Nordium pakub oma valikus vannitoakappe, dušiseinu, LED-peegleid, duširenne/trapikaasi, akrüülvanne ja teisi vannitoa sisustust hõlmavaid tooteid.

Foto: Nordium OÜ

Milline on skandinaavialik vannituba täna?

Nordiumi ekspertidel on sellest väga hea ülevaade, kuna klientideks on lisaks Eestile ka põhjanaabrite ehituspoed. Vannitoasisustuse maaletoomisega alustati juba 2009. aastal. Kogemusi on palju ning trendide vaheldumine hästi teada.

Kui aastaid tagasi võis tehnoloogiliseks arenguks pidada tavalise lambipirni vahetumise halogeenvalgusti vastu, siis nüüd on halogeeni omakorda välja tõrjunud LED-valgus. Moodne vannituba sisaldab üha enam peeglikapi asemel LED-peeglit, peeglikappi asendab omakorda ruumi sobituv säilituskapp.

Kui omal ajal vahetati kortermajade vannid välja kardinaga ümbritsetud dušinurkade vastu, siis nüüd on valdav trend stiilipuhas karastud klaas.

Kui olete asunud vannituba ümber ehitama, siis on oluline kaaluda dušiseina valikut. Nordiumi dušiseinad on vastupidavad, töökindlad, stiilsed ning aitavad ära hoida üleliigse vee kulgemise vannitoas. Meie valikus on mitme erineva funktsiooniga dušiseinu – fikseerituid, hingedel kui ka volditavaid. Oluline on võtta arvesse ruumi suurust ja kuju ning leida just oma vajadustele sobiva funktsiooniga dušisein. Standardmõõtutega tooted on ka eritellimusest kordades soodsamad.

Vannid pole samuti kusagile kadunud.

Sanitaartehnika puhul pole brändikaup enam luksuse märgiks vaid mõistliku kvaliteedi näitaja. Paljud mainekad tootjad on oma mudelite valikut suurendanud ja muutnud massidele kättesaadavaks.

Vannitoasisustuse värvigammas on soomlaste lemmikvärvi valge asemele siginenud ka teised toonid, näiteks mattmust. Kroomitud segistite kõrvale on lisandunud värvilisi, vannitoa metallprofiilides ja aksessuaaride valikus leidub lisaks mattmustale ka messingut kui ka roosat kulda.

Vannitoa puhul mängib olulist rolli niiskus. Nordiumi jaoks on oluline tagada turvalisus ja toodete vastupidavus niisketes tingimustes. LED-peeglid on suurepärased ja väga vähese elektritarbimisega valgusallikad ning kõik elektritooted vastavad IP44 kaitseklassile, mis märgib toote turvalist kasutamist niiskes ja veeauruses keskkonnas. Mööblil kasutab Nordium veekoormust enim ohustavate detailide valmistamiseks neljast küljest pulbervärvitud MDF-puitkiudplaati. Selline meetod on puidu värvimise viimane sõna.

Copy
Tagasi üles