Elegantsed detailid Sinu koduses sisekujunduses

Jöör
Copy
Foto: Jöör

Kui soovid lisada oma koju hubasust, mängulist pehmust või kujunduslikke detaile – soovitame sukelduda Jööri raamita mööbli sortimenti.

Eestis, Kosel juba pikki aastaid tegutsev pereäri Handymaster OÜ kasutab raamita mööbli valmistamisel vastupidavaid ning tervisele ohutuid ning sertifitseeritud kangaid, niite, porolooni ja graanuleid.

Tootmisest leiab kõiksugu raamita mööblit – kott-toole, seljatoepatju, istumispehmendusi, erinevaid katteid, poroloon-madratseid, lemmikloomatarbeid ning geomeetrilisi kujundeid - istumiseks või mängimiseks - Igati mugavaid ja stiilseid detaile teie kodusesse sisekujundusse.

Foto: Jöör

Lisaks kvaliteetse mööbli tootmisele oskavad Jööri mööblimeistrid vajadusel oma tootevalikust just Teie nõudmistele sobivat mööblieset soovitada!

Asudes valima sobivat kott-tooli E-pood - Jöör keskkonnast tuleks kindlasti eelnevalt läbi mõelda, kes tootest kõige rohkem rõõmu tundma peaks. Oluliseks faktoriks otsustamisel saab kindlasti ka küsimus: "Kas taolist lihtsalt teisaldatavat mööblieset on kavas kasutada ainult tubastes tingimustes või sobiks see hoopis hubaseks täienduseks terrassile?" - kuna just vastavalt sellele tuleks langetada valik kattematerjali osas.

Pehmest ja spetsiaalselt mööblile mõeldud kunstnahast või polüester kangast valmistatud toodete ümbrismaterjal on pritsme kindel ja vastupidav ning sobib seetõttu nii õue kui ka kasutamiseks avalikesse ruumidesse – lasteaeda, kooli, raamatukogusse, kontori puhkeruumi, ürituste puhkeruumi.

Elutoas paikneva kott-tooli kuju ning kattematerjal peab sinna sisse sulanduma - silma võlub sametiselt pehme veluurkangaga kott-tool E-pood - Jöör, mis on tunnetuslikult pisut veniv ning sobitub hästi istuja kehakujuga.

Foto: Jöör

Lastetoa kindel lemmik on kott tool Diana - Jöör lisades teie võsukese tuppa pehmust ning lõbusaid värve. Mudilastele on see samuti ka turvaline valik kuna puuduvad teravad nurgad. Samuti on raamita minitumbad E-pood - Jöör tore element teie lastetuppa.

Foto: Jöör

Veelgi suuremaid võimalusi pakub kokkuklapitav tumba-madrats, mida saab igapäevaselt kasutada tumbana, kuid vajadusel külaliste jaoks madratsiks lahti voltida. Nautigem koosolemise rõõme!

Jöör toodab lisaks veel ka pesasid lemmikloomadele E-pood - Jöör, millest luksuslikumad meenutavad diivanit ning lihtsamad patja. Lemmikloomapesa valmistatakse kvaliteetsest, vastupidavast ning paksust mööblikangast või hoopis kunstnahast. Ikka lemmiku magusa une heaks!

Lisaks pakuvad Jööri mööblimeistrid ka järelteenindust – kui soovite täita kott toole, muud kattematerjali tellida või lihtsalt teha garantiiremonti, siis aitab Jööri pere teid selles osas meeleldi.

Copy
Tagasi üles