Puitpõrand paneb kodu hingama!

Pro Põrand
Copy
Foto: Pro Põrand

Korralikult paigaldatud ja õigesti hooldatud puitpõrand lisab teie kodule soojust ja kvaliteeti ning peab vastu aastakümneid.

Kodumaise ettevõtte Pro Põrand põrandameistrid on spetsialiseerunud puitpõrandate paigaldamisele ja viimistlusele.

Miks tasub kasutada põranda paigaldamisel just puitpõrandatele spetsialiseerunud ehitusmeistreid? Pro Põranda ehitusmehed teavad, kuidas valida õige puitpõrandatüüp, mis sobib teie konkreetsesse ruumi, et vältida muresid tuleviks. Firmal on kogemused erinevate paigaldustehnoloogiate ja -meetodite osas, mis võimaldavad saavutada parima tulemuse ning vajalikud tööriistad ja -seadmed, mis teevad paigalduse täpsemaks, kiiremaks ja seda ilma suurema müra ja tolmuta.

Pro Põranda spetsialistid oskavad tuvastada ja parandada puitpõrandate võimalike vigu või puudusi, mis võivad tekkida aja jooksul.

Lisaks annavad Pro Põranda spetsialistid professionaalset nõu ja tuge puitpõranda hooldamise ja kaitsmise kohta, et see püsiks kaua ilus ja vastupidav.

  • Täispuidust põrand lisab teie kodule soojust ja elegantsi. Arvatakse, et puitpõrand muudab kodu visuaalselt laiemaks ja suuremaks. Seega on naturaalne puit leidnud edukalt kasutamist väikestes ruumides, korterites ja tubades. Põrand loob teie kodust esmamulje ja suurendab teie kodu väärtust. Lisaks loob see ruumis parema akustika, kui laminaatpõrand.

  • Kas teadsite, et põranda tervise seisukohalt on sobiv hoida kodune õhuniiskus 35-55protsendi vahel. Puit on elav materjal ja õhuniiskuse langedes võivad tekkida praod ka kõige kvaliteetsemas materjalis. Selle vältimiseks on soovitav kütteperioodil kasutada õhuniisutajaid.

  • Ka on mõistlik ennetada mõlkide tekkimist põrandasse. Asetage võimalusel vildist padjad mööblijalgadele ja vältige raskete esemete lohistamist mööda puitpõrandat. Populaarsed mõlkide ja kriimustuste põhjustajad on ka kontskingad, koduloomad ja kõvade ratastega mänguasjad.

  • Tasub ka jälgida, et puitpõrand oleks kaitstud pideva päiksevalguse eest. Kohad, mis on avatud päiksevalgusele pleegivad ajajooksul heledamaks ning et seda vältida, kasutage kardinaid ja ruloosid.

  • Puitpõrandate pesemisel kasutage ainult puitpinnale mõeldud pesuvahendeid, et hilisem hooldus oleks lihtsam. Igapäeva puhastuseks piisab tolmuimejast.

  • Puitpõrandate põhivaenlane on vesi. Kui põrandale satub vedelikku, tuleb see esimesel võimalusel eemaldada. Planeerides oma kodu põrandakatteid tasub võtta arvesse, et üldjuhul ei ole mõistlik paigaldada puitpõrandaid vannituppa ja kööki. Mõistlik on kasutada sissepääsude juures uksematte. Liiv ja pori võivad kriimustada puitpõrandat. Vaipu võiks kasutada ka teistes käidavates kohtades.

Vaata lähemalt Pro Põranda kodulehte.

Copy
Tagasi üles