Kuu Karma kristallidega ehitud küünal püüab pilku

Kraftfull OÜ
Copy
Foto: Kadri Parv Photography

Küünalde valmistaja kombineerib küünaldesse erinevaid tundeid ühendavaid kooslusi - nii näiteks ühinevad Armastuse küünlas elamuslikult vanilje ja sandlipuu ning roosa kvarts ja mäekristall. Harmoonia küünlaleegis saavad kokku sügavatooniline ametüst ja rahustav lavendel.

Kristallidega käsitööküünal on helge ja hubane täiendus koduses miljöös ning imeline kingitus sõbrale või pereliikmele.

Kuu Karma küünlad valmivad käsitööna tseremoniaalses ja armastavad õhkkonnas – küünla valmistamisele eelneb meditatsioon, mis loob ruumis ning tegijas hingestatud meeleolu.

Foto: Kadri Parv Photography

Kõik küünlad on valmistatud looduslikust sojavahast, neil on naturaalsest puuvillast taht ja küünlad on rikastatud eeterlike õlidega. Selline elav tuluke mitte ainult ei täida teie kodu või kontorit sooja ja kutsuva aroomiga, vaid rikastab koos küünla peal oleva kristalliga teie energiavälja positiivsuse ja tervenemise võngetega.

Küünla peal olevad kristallid pole mitte ainult kaunis lisand. Iga küünal on ainulaadne ja kristallid sinna peale on asetatud just nii, et see täiendab küünla lõhna ja energiat. Seetõttu sobivad küünlad ka suurepäraselt mediteerimiseks, joogaks, spasse või massaažisalongi.

Miks eelistada sojavahast küünalt? Sojavaha on 100 protsenti looduslik ja saadud sojaubadest. See on vastupidine traditsioonilisele parafiinvahale, mis on valmistatud naftast, kivisöest või põlevkivist.

Sojavahast küünal ei eralda põlemisel toksiine, kantserogeene ega saasteaineid ning põhjustab vähem allergiat. Looduslik sojavaha on palju turvalisem viis küünla nautimiseks. Kuna sojavaha on taimne ja saadud kiiresti kasvavast sojaoa taimest, on see taastuva ja jätkusuutliku toormena keskkonnasõbralik valik. Kuna sojaoad on köögiviljad, on sojavaha looduslikult biolagunev.

Foto: Kadri Parv Photography

Sojavahal on madalam sulamistemperatuur kui parafiinil. See tähendab, et sojavaha põleb jahedamalt ja kestab kauem kui parafiinküünal. Küünla pikendatud eluiga tähendab, et saate nautida meeldivaid aroome palju kauem.

Küünlad on korduvkasutatavas klaaspurgis mille saab peale küünla põletamist lihtsasti puhastada ning uuesti kasutada. Kristallid aga jäävad sulle meenutama positiivset energiat mida Kuu Karma küünla põletamine teie ellu tõi. Igale küünlale lisandub kinkekotis palo santo aroomipulgake ja juhend, kuidas kristalle just enda hüvanguks puhastada ja aktiveerida.

Copy
Tagasi üles