Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Prantsuse sibulasupp on tõhus talvetoit
![Väidetavalt sündis juustusaiaga üleküpsetatud sibulasupp Prantsusmaal turuplatse ümbritsenud baarides ja võõrastemajades, kus kauplejad end selle lihtsa ning tummise roaga üles soojendasid. FOTO: Shutterstock](http://f9.pmo.ee/fUadMfNsDwY23L9-aSdyFE6KU_k=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2023/02/03/15117437t1hf569.jpg)
Üks Prantsuse talupojaköögi staare, lihtne ja tummine sibulasupp, passib ka meie talvetoiduks suurepäraselt. Kui majapidamises leidub sibulat ja puljongit, peitub muu vaid pisiasjades.
«Mulle meeldib, kui Prantsuse sibulasupis on sibulad enne keetmist tasasel tulel õrnpruuniks karamellistatud. Lihtsalt keedetud või hautatud sibul mulle ei istu, see ei anna supile õiget tekstuuri ega maitse nii hästi,» räägib Olde Hansa restorani peakokk Emmanuel Wille. Ta on flaamlane ja pärit Belgiast, kus prantsuspärast sibulasuppi keedetakse samuti palju.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.