VAATA PILTE! Usin rähn jättis maja seina vahele mitusada kilo meeneid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Seina vahel oli peidus tõeline üllatus
Seina vahel oli peidus tõeline üllatus Foto: Nick’s Extreme Pest Control Facebook

Californias asuva Nick's Extreme Pest Controli omanik Nick Castro kutsuti majja, et ta vaataks üle rähni tekitatud kahju maja voodrile. Maja seinte vahelt tuli välja aga midagi hoopis uskumatut.

Nick Castro on oma ala tõeline spetsialist, kes on kahjuritõrjujana töötanud juba üle 30 aasta. Ta on karjääri jooksul näinud palju kummalisi asju, kuid see juhtum niitis ta piltlikult öeldes jalust.

Mees kutsuti hindama rähni tehtud kahju maja voodrile. Nimelt teadis pererahvas, et agar linnuke on maja seina vahele tammetõrusid tassinud. Kuid selleks vaatepildiks ei olnud keegi valmis. Niipea kui Castro maja seina sisse augu tegi, tabas teda kosena väljavoolav tammetõrude laviin. «Neid muudkui tuli ja tuli ja tuli...»

Usina rähni kirglikust kogumishobist saad pilte vaadata SIIN.

Selgus, et tammetõrud on seina vahele poetatud pööningult. Mees avas mitu seina, et nende sisse näha, ja igalt poolt tabas teda tammetõrude sadu. Kokku oli neid umbes 320 kilogrammi ja suuri prügikotte kulus nende kokkukogumiseks kaheksa.

Kahjuritõrjuja sõnul oli lind teinud maja välisvooderdusse meeletult palju rähniauke, kust ta siis toiduks varutavaid tõrusid sisse poetas. Castro nimetas naerdes lindu hulluks. «Nägime teda, kui lappisime tema tekitatud auke. Loodame, et ta leiab endale uue ja sobivama koha, kuhu toitu varuda.» 

Mees kinnitas ka, et tõrje käigus jäi lind täiesti terveks ja ta saab täisväärtuslikku rähnielu edasi elada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles