Raske mööbel jätab vaiba sisse jälgi? See nipp teeb vaipkatte taas ilusaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Rasked voodijalad ja muu mööbel jätavad kergesti vaiba sisse jälgi, millest on hiljem peaaegu võimatu lahti saada. Olukord pole siiski täiesti lootusetu, sest üks naine on leidnud uskumatult lihtsa nipi, mis muudab vaiba taas uueks, vahendab Tyla

Tiktokis levinud videos näitab koristusnippe jagav kasutaja lauracleanz kuidas ta vaibad taas ilusaks teeb. Naine räägib, et vabanes hiljuti kodus trepi ees olevast beebiväravast, kuid see jättis põrandal olevasse vaipkattesse koledad vaod.

Selleks, et jälgedest vabaneda võttis naine esmalt käsna ja pühkis vaipa, et karvu ja liigset mustust eemaldada. Seejärel kasutas ta puhastusvahendit, et vaipa korralikult puhastada. Vaipa tekkinud lohkudest sai naine lahti aga täiesti ootamatul ja lihtsal viisil - ta asetas jälgede peale silindrikujulised jääkuubikud. Vaibale laotatud jää eemaldas jäljed ning hiljem kasutas naine videos veel teisigi puhastusvahendeid, et vaipa puhtaks teha.

Videot kommenteerinud inimesed on naise nipist vaimustunud ja jagavad ka teisi ideid, kuidas tüütut probleemi lahendada. Mitu inimest soovitas vaipa kahvliga kohevaks ajada, teised soovitasid kasutada niisket rätikut. Kommenteerijad kirjutavad, et kui jälje peale niiske käterätik asetada ja siis selle peale kuuma triikrauaga vajutada, tõstab see vaiba kiud üles ja muudab põrandakatte taas ilusaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles