See on hetkel Eesti üks populaarsemaid kinnisvarapakkumisi! (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Kortermaja, milles populaarset korterit müüakse.
Kortermaja, milles populaarset korterit müüakse. Foto: KV.EE

Lääne-Virumaal Vinni vallas on müüa üsna nukras seisus korter, kuid siiski on see Eesti üks kõige populaarsemaid kinnisvarapakkumisi, mida on vaadatud üle 30 000 korra.

«Mul on Sulle pakkuda tänapäeval midagi väga erilist! Unusta suurlinnade müra, heitgaasid ja ebainimlikult kallid üürid!» kirjutab müügikuulutuses korterit vahendav Raid & Ko maakler.

Maakler lisab, et tegemist on kolmetoalise luksuslikult kompaktse residentsiga, millel on aknad kolmes suunas. «Oled nagu Rapuntsel oma privaatses tornis,» jätkab ta.

Korter seest.
Korter seest. Foto: KV.EE

Ruutmeetreid on korteris 50,4 ning kirjelduse põhjal saab uus omanik elada justkui muuseumis, kuna originaalne viimistlus ja mööbel on kõik alles. Kommunaalkuludki on siin väikesed, maakleri kirjelduse järgi lausa null eurot kuus. Kui tahad, et toas soe oleks, pead ahju kütma. «Energiakriis on vapsee poogen selles apartemendis,» kirjutab maakler.

Kinnistu, kus kortermaja asub, on võrdlemisi suur. Nelja korteri peale on maad 5000 ruutmeetrit. «Seega, naabrinaistega saunalaval kokkuleppel saad kinnistu jagamist korraldada kasvõi nii, et pane näiteks Linda kartul mulda või karjata hoopis armsaid lehmakesi,» kirjutab maakler ning lisab, et naabrinaisi on kaks.

Korter seest.
Korter seest. Foto: KV.EE

Kinnistu lähedal asuvad vana piiritusevabriku varemed ning maakler kirjutab, et oma kinnistul keelekastme tootmisega saad kasvõi kohe alustada. «Mitte keegi ei leia sind looduse rüpest üles, ei politsei ega ka kohtutäiturid (sellisel juhul tasuks ehk korter kirjutada ema või lapse nimele, nii igaks juhuks).»

Kui elamine tekitas sinus huvi, siis saad müügikuulutusega lähemalt tutvuda SIIN

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles