Nipp, mis aitab rasvaseid toidukarpe sekunditega puhtaks pesta

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Plastikust taaskasutatavad toidukarbid on mugavad toidujääkide hoiustamiseks ning näiteks tööle toidu kaasa võtmiseks. Kahjuks on pärast maitsva toidu söömist rasvase karbi pesemine tüütu kohustus. Ebamugavast olukorrast päästab naine, kes on leidnud mugava lahenduse, kuidas karpi pesta nii, et anum saab puhtaks isegi ilma käsi märjaks tegemata, vahendab Tyla.

Pärast toidu tarbimist on nõude pesemine üks kõige ebameeldivamaid tegevusi, millest kerget väljapääsu ei ole. Keerulisemaks teeb olukorra see, kui tegemist on väga määrdunud ja rasvaste anumatega, mille pesemine võtab omajagu aega ja kulutab vett.

Selleks, et anumate pesemine järgmisel korral meeldivam tunduks, jagab Tiktoki kasutaja Ekin Görür inimestega uudset viisi, kuidas määrdunud toidukarpi lihtsalt pesta. Esiteks loputab naine toidukarpi kiiresti vee all ning siis täidab karbi vee ja tilga nõudepesuvahendiga. Seejärel asetab ta karpi vee sisse tüki majapidamispaberit, mille ta katab samuti vee ja pesuvahendiga. Järgmiseks paneb ta karbile kaane peale ja raputab seda korralikult. Siis avab naine anuma ja kallab vee karbist välja. Ta loputab karpi veelkord jooksva vee all ning siis esitleb ta täiesti puhast toidukarpi.

Videot kommenteerinud inimesed on Gorüri lihtsast trikist vaimustuses ning paljud on seda ka ise proovinud. Nad sõnavad, et kuigi see nipp ei tööta kaua määrdununa seisnud karpide puhul, siis on see siiski väga kasulik viis kuidas karpe puhastada.

@gorurekin Wasser, Spülmittel und ein Küchentücher reichen aus, um das Fett in Plastikbehältern auszuwaschen 💦🧼🧽 #wasch #waschmittel #spüllmittel #kitchen #kitchenhacks #kitchentool #küche #küchentricks #washdishes #butter #fatt #plastic #tiktoktricks #tiktok #tiktokdortmund #tiktokgermany #palmolive @palmoliveph ♬ orijinal ses - Ekin Görür
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles