/nginx/o/2023/02/10/15131629t1ha27e.jpg)
Vastlapannkookide kõrvale võib talvisel ajal keeta arbuusimoosi. Selle retsept pärineb Tallinna Linnamuuseumi uue, siinset eri ajastute toidukultuuri ja köögimaailma tutvustava kokaraamatute sarja esimesest väljaandest "Peeter I kokaraamat".
Vastlapannkookide kõrvale võib talvisel ajal keeta arbuusimoosi. Selle retsept pärineb Tallinna Linnamuuseumi uue, siinset eri ajastute toidukultuuri ja köögimaailma tutvustava kokaraamatute sarja esimesest väljaandest "Peeter I kokaraamat".
Tallinna Linnamuuseum alustas ajalooraamatute sarjaga, mis tutvustab siinset eri ajastute toidukultuuri, köögimaailma ja vanu retsepte. Selle esimene väljaanne «Peeter I kokaraamat» on ühtaegu Kadriorus asuva Peeter I maja teejuht ning kulinaarne rännak omaaegsesse tsaari ja kohaliku jõukama rahvakihi kööki. Soolatud sidrunid, leivakali, kapsa-