Tšempionite eine: mees leidis munadest rekordarvu rebusid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
On sulle mitme rebuga mune ette sattunud?
On sulle mitme rebuga mune ette sattunud? Foto: Shutterstock

Kas sul on juhtunud, et mune kaussi või pannile lüües leiad sealt seest kaks kollast? Siin aga on mees, kelle munapraadimine võttis lausa uskumatud tuurid sisse. 

Suurbritannia Sheffieldi linnas elav Chris Tully otsustas endale ja oma kallimale hommikusöögiks mune praadida. 26-aastane meedik oli elevusest šokis, kui kõik kolm esimest muna olid kõik kahe rebuga. Ta ei suutnud juba siis oma silmi uskuda. Kuid tõeline jackpot ootas teda neljandas munakoores. Sealt lupsas pannile üliharuldane, nelja rebuga muna. 

Mees sai selle kokkulangevuse haruldusest täielikult aru alles pärast seda, kui otsis internetist infot mitme munakollasega munade kohta. Briti munateabeteenistuse andmetel on võimalus leida ühest munast topeltrebu üks tuhandest ja nelja munakollasega muna leidmise tõenäosus on üks 11 miljardist.

Kõik Tully leitud ebatavalised munad olid väidetavalt munetud ühe kana poolt. Veel kaks kuue munaga pakis olevat muna leiti olevat normaalsed, kuid väga väikeste munakollastega.

Mees otsustas oma õnne ära kasutada ja ostis lotopileti, kuid ei võitnud midagi. See veidi lahustas tema õnnejoovastust, kuid sellegipoolest lubas ta lotopileteid edasi osta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles