MITTESTANDARDSED TOOTED ⟩ Eesti lihatootja avas Tartu turul uue kontseptsiooniga esindusleti

Kodu.postimees.ee
Copy
Nõo Lihatööstuse uue kontseptsiooniga müügilett Tartu turuhoones.
Nõo Lihatööstuse uue kontseptsiooniga müügilett Tartu turuhoones. Foto: Lauri Kulpsoo

Nõo Lihatööstus avas jaanuaris Tartu turuhoones uue kontseptsiooniga müügileti, kus pakutakse poetoodete kõrval erihinnaga mittestandardseid lihatooteid.

«Toiduainete eripakkumised lähevad praegusel ajal inimestele väga korda. Juba esimestel nädalatel kasvas leti külastajate arv kolmandiku võrra,» ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. Ettevõte pakub nüüd iga päev Tartu turuhoones oma tavapärase tootevaliku kõrval mitmesuguseid mittestandardseid lihatooteid.

Tartu turg on tuntud ja tunnustatud kogu Lõuna-Eestis, sest pakub head alternatiivi kaubanduskeskustele ja toidupoodidele. «Meil on seal otse ja vahetu kontakt tarbijaga, mis on toidutootjale tagasiside saamiseks väga oluline,» tõdes Kruustük. Tema sõnul on neil Tartu turuga ühesugune eesmärk pakkuda inimestele tervislikku ja kvaliteetset toitu.

«Majanduslikult keerulistel aegadel leiavad inimesed tee turule ning Nõo Lihatööstus täiendas oma tootevalikut nende ootustele vastavaks,» ütles Kruustük.

Tartu turu tegevjuht Rene Kiis tõdes samuti, et turul käiakse praegu varasemast rohkem. Turul pakutakse sellist kaupa, mida tavapoodidest ei leia, ning tooteid on saadaval väga erinevas hinnaklassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles