Suvila ei pea olema mingi kökats! Soeta endale Saaremaal kas või terve puhkekeskus

Kodu.postimees.ee
Copy
Panga puhkekeskus.
Panga puhkekeskus. Foto: city24.ee

Vahetult enne Panga panka asub Panga puhkekeskus, mis on külastajaid teenindanud alates aastat 2001.

Saaremaa kõige kaunimal rannal paiknevad kahekorruseline peahoone, saunamaja, külalistemaja, ait, küün ning lisaks kokku seitse kauni arhitektuuriga üksikut ja paariskämpingumajakest.

Panga puhkekeskus.
Panga puhkekeskus. Foto: city24.ee

Peahoone esimesel korrusel asub suur peosaal ja köök koos abiruumidega. Alumisele korrusele jäävad lisaks kaks külalistetuba, millel mõlemal on isiklik vannituba, ja kaks üldkasutatavat tualettruumi. Teisel korrusel asub viis külalistetuba, igaühel oma vannituba.

Külalistemajas asub kolm tuba. Koridoris on üks vannituba ja üks eraldi tualettruum. Majja mahub kokku ööbima seitse inimest.

Panga puhkekeskuse peamaja peosaal.
Panga puhkekeskuse peamaja peosaal. Foto: city24.ee

Aidas on aga neli voodit. Pesemas ja tualetis on võimalik käia saunamajas, kuhu mahub korraga umbes kuus inimest. Lisaks leili-, pesu- ja riietusruumile asub majas puhketuba.

Kinnistult leiab ka seitse kämpingumaja. Neist viis on paariskämpingumajad ja kaks kolmetoalist kämpingumaja. Kokku on võimalik kämpingutesse majutada 28 inimest.

Panga puhkekeskuses on võimalik majutada 50 inimest. Teist samapalju võib paigutada telkidesse. Telkijatele on eraldi tualetid ja duširuum.

Puhkekeskuse kõrvale jääv mereäär.
Puhkekeskuse kõrvale jääv mereäär. Foto: city24.ee

Huvilised saavad kinnisvarapakkumisega lähemalt tutvuda SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles