OMA TUBA, OMA LUBA Las Vegase köögimessilt tulnud eesti disainer: järsku see boksi juhataja hõikas: «Sa oled palgatud!»

Copy

Täna on meil külas köögikujundaja Hiie Härm, kes jõudis just tagasi Las Vegasest! Mängupõrgus peeti maha hiiglaslik köökide ja vannitubade mess, kus Hiie uute trendide ja tehnoloogiatega tutvumas käis. Kuula, mida Hiie seal nägi ja koges.

Eesti ainus professionaalne köögidisainer Hiie Härm on ühtlasi ainus eestimaalane, kes on USA köögidisainerite liidu liige. Teisele poole suurt lompi viis teda Las Vegases toimunud köökide ja vannitubade mess. Jah, mängupõrgus tehakse ka vähe tõsisemat äri!

Messi külastamisest oli Hiie unistanud aastaid ning nüüd see lõpuks täitus. Pettuma ei pidanud, vastupidi, tsirkust ja tralli sai täie raha eest. Hiie räägib ise, et kogemus oli väga silmaringi avardav ning kokkuvõttes võib öelda, et kodu kujundustrendid võtavad üha enam selle omaniku nägu. Rõhk on individuaalsusel!

Saates räägib Hiie uutest tehnoloogiatest, trendidest, materjalidest, messil osalenud Eesti brändist ja paljust muust. Veel räägib Hiie, kuidas tal õnnestus puhtjuhuslikult oma iidoliga kohtuda.

Hiie tegevustel ja disainitöödel saab silma peal hoida tema koduleheküljel SIIN!

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris igal nädalal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles