TOP 3 Need on hetkel Eesti kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused

Kodu.postimees.ee
Copy
Kortermaja Nõmmel.
Kortermaja Nõmmel. Foto: KV.EE

Kinnisvara on kuum kaup ning nii mõnigi ruutmeetritekogum tekitab inimestes elevust. Vaatame üle, millised on hetkel kolm kõige populaarsemat kinnisvarapakkumist.

1. korter Nõmmel

Esimeselt kohalt leiab üsna tagasihoidliku välimusega koreti Nõmmelt. Vaadatud on seda müügikuulutust kinnisvaraportaalis KV.ee 18. veebruari hommiku seisuga pea 40 tuhat korda. 41,8 ruutmeetri suurune elamine asub 1965. aastal ehitatud kahekorruselise kortermaja esimesel korrusel. Tube on siin kaks ning korter ise kenasti renoveeritud.

Korteriga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kortermaja Nõmmel.
Kortermaja Nõmmel. Foto: KV.EE
Korter Nõmmel.
Korter Nõmmel. Foto: KV.EE

2. üle miljoni euro maksev korter Tartus

Teiselt kohalt leiab Tartu ajaloohõngulises hoones asuva korteri, mis asub otse ülikoolilinna raekoja platsil, kus on käeulatuses kaunis vanalinn ning Emajõe-äärne ilu. Vaatamisi on see kinnisvaraportaalis kogunud üle 32 tuhande. 

Korter on avara planeeringuga ning nii suur, et seda on võimalik välja ehitada lausa kaheks või enamaks eraldi korteriks. Korteril on kaks korrust ning sellele lisavad avarust kõrged laed ja katuseaknad.

Korteri esimesel korrusel asub esik, vannituba, leiliruum, WC, abiruum/sahver, köök, magamistuba, elutuba, lisaks trepikojas asuv väike panipaik. Teisel korrusel on trepihall, kolm magamistuba, üks master-magamistuba koos privaatse duširuumi-WC ja walk-in-garderoobiga, majapidamisruum, duširuum-WC, avatud puhkeruum, hobituba, koridor ja eraldi sissepääsuga korter vee- ja kanalisatsioonivõimalusega.

Korteriga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Eksklusiivne korter Tartus.
Eksklusiivne korter Tartus. Foto: KV.EE
Eksklusiivne korter Tartus.
Eksklusiivne korter Tartus. Foto: KV.EE

3. korter Kopli liinidel

Kunagi rahvas külmavärinaid tekitanud Kopli liinid on viimase paari aasta jooksu nii üles vuntsitud, et seal saab vaat et valge sokiga ringi tuuseldada, ilma, et see räpaseks läheks. Vanad majad on uueks ehitatud ning püsti on löödud ka uusarendusi. Ühes sellises müüakse kolmetoalist korterit, mis on osutunud väga populaarseks pakkumiseks. Vaatamisi on see kuulutus kogunud üle 17 tuhande. 

62,2 ruutmeetri suurusele tuttuuele korterile on äsja kopsakas allahindlus tehtud. Nüüd on korter originaalhinnast lausa 30 tuhat eurot soodsam, kuid see soodushind kehtib ainult veebruari lõpuni. 

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kortermaja Kopli liinidel.
Kortermaja Kopli liinidel. Foto: KV.EE
Korter Kopli liinidel.
Korter Kopli liinidel. Foto: KV.EE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles