KALAPIDU ⟩ Otepää rahvas ootab «Küpsekala» võistlusele!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

4.märtsil kell 10.00 läheb Otepää Kultuurimaja pargis kulinaarselt kuumaks ning toimub meeleolukas kalaroogade valmistamise võistlus «Küpsekala», kus lisaks kohalikele meeskondadele osalevad ka Eesti BBQ tippmeeskonnad. Selle aasta kalaks, millest võistlusroad valmivad, on tuur.

Igal meeskonnal tuleb valmistada kaks kalarooga - supp ja pearoog, millest võitjad valib žürii pimehindamisega. Hinnatakse pearoa üldist välimust karbis, kala mahlasust ja maitset ning sobivust kastme ning lisandiga, supi puhul välimust, maitset, terviklikkust. Kõige olulisem (kõrgeima koefitsiendiga punktide arvestuses) on roa maitse.

«Kalaküpsetamisvõistlus on tegelikult alguse saanud Pühajärve kalapeolt,» täpsustas üks sündmuse korraldajatest, Otepää Kultuurikeskusete juhataja Jorma Riivald. «Mul on väga hea meel, et me oleme oma talendi koju tagasi toonud! Kutsun kõiki Otepääle võistluse melu nautima!»

Pealtvaatajad ei pea ainult meeliülendavaid grillilõhnu nuusutama vaid saavad ka võistlustöid maitsta, kui osalevad kell 12.00 ja kell 13.00 heategevuslikul oksjonil, kuhu iga meeskond paneb välja ühe võistlustöö.

Võitjate autasustamine toimub Otepää Kultuurimajas kell 20.30, millele järgneb «Küpsekala tantsupidu».

Ajakava

10.00 - Võistluse avamine Otepää Kultuurimaja pargis

12.00 - Võistlustööde serveerimine ja OKSJON. Igast võistlustööst läheb üks heategevuslikule oksjonile

20.30 - Autasustamine ja «Küpsekala tantsupidu»

Tantsukingadele annavad hoogu videodiskor Indrek Siren ja Ansambel BOOGIE COMPANY. Pilet maksab 10 eurot. Naistele on kuni 21:30 sissepääs TASUTA. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles