ERITI JULTUNUD ⟩ Kolme magamistoaga «üürikorteri» pakkumine on koduotsijate arvates liig mis liig

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Jultunud üürileandjaid leidub kõikjal, nii siin kui teisel pool maailma. Hiljaaegu Melbourne'i turult läbi vilksatanud pakkumine on aga sealsete koduotsijate arvates liig mis liig.

Melbourne'i koduotsijad on sõnatud: sealsele üüriturule lisandunud pakkumine mitte ainult ei kohuta, vaid ajab lausa ahastusest nutma. Kolme magamistoa ja ühe vannitoaga üürikorter, nagu omanik seda reklaamib, on aga kaugel meile teada-tuntud eluruumist.

Kuulutusse lisatud fotodelt on näha, et kõnealune korter koosneb tegelikult vaid nurka surutud madratsist, kirjutuslauast, mikrolaineahjust ja ventilaatorist. Põrandal ilutseb spordiväljakutelt tuttav kunstmuru. Selle kõige kõrval jääb ühtlasi ebaselgeks, kus võiks asuda korteri vannituba. Omanik küsib kõige selle eest 222,24 eurot kuus.

Üürikorteri pähe reklaamitav kuur.
Üürikorteri pähe reklaamitav kuur. Foto: Kuvatõmmis/Yahoo! News

Facebookis kuulutust jaganud kohaliku mehe sõnul ei tohiks keegi isegi mitte kaaluda seesugustes oludes elamist. «Need «varjualused» on suvel saunaks, talviti külmetad varbad küljest ning lisaks meelitavad need kõiksugu kahjureid ligi. Sellistes tingimustes ei tohiks elada,» paneb ta kaaskodanikele südamele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles