UUED TUULED Lehiku teel algavad ettevalmistustööd Kuldlehe butiikelamu ehituseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Kuldlehe arendus.
Kuldlehe arendus. Foto: Arco Vara

Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet väljastas kinnisvaraarendajale Arco Vara raieloa Pirital asuva Lehiku tee 11 kinnistu puhastamiseks. Raietööd algavad märtsi alguses, mille järel alustatakse ehitusega.

Elukondliku kinnisvara arendaja Arco Vara rajab Lehiku teele omapärase arhitektuuriga korterelamu. «Kuldlehe butiikelamu on oma olemuselt ridamaja, kuid korterid ei paikne seal harjumuspäraselt üksteise kõrval rivis, vaid pigem kobaras, võimaldades niiviisi tagada kõikides kodudes valgusküllasemad toad,» selgitas Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe, kelle sõnul tuleb majja kokku vaid viis korterit.

«Projekt on tehtud, mõeldes kindlale sihtgrupile: perele, kes tahab eramaja tunnetust ja mugavusi, kuid eelistab siiski korterit,» rääkis arendusfirma juht, «sellist kinnisvara ei ole turul kuigi palju leida.»

Kuldlehe arendus.
Kuldlehe arendus. Foto: Arco Vara

«Pirita linnaosa on atraktiivne piirkond nii oma looduskesksuse kui ka rahuliku elukeskkonna poolest ning eksklusiivsed uusarenduste pakkumised on Pirital alati väga hinnas olnud,» ütleb Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit, kes näeb kavandatava luksusliku butiikelamu ehitamist kui kordaläinud projekti. Ta leiab, et see on hea võimalus peredele, kes otsivad uut korterelamut looduskaunis piirkonnas. Saarniit avaldab heameelt ka selle üle, et eramaja stiili järgiva butiikelamu arhitektuur sobib olemuselt Pirita üldise miljööga kokku.

Niinemäe kirjeldab, et läbi kahe korruse paiknevad 160–200-ruutmeetrised kodud saavad lisaks kvaliteetsele ehituslahendusele nüüdisaegse ja luksusliku siseviimistluse ning igas nelja magamistoaga korteris on walk-in-garderoobid, kolm duširuumi ja saun. Samuti kuulub kõikide Kuldlehe kodude juurde avar terrass ja teisel korrusel asuv rõdu. Niinemäe sõnul on see eriliselt energiasäästlik hoone, kus küte on maakütte baasil, lisaks paigaldatakse majale päikesepaneelid. Kõigile korterelamu elanikele on ette nähtud hoonealune parkimine nii autode kui jalgrataste jaoks ning hoovi on paigaldatud robotniiduk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles