VÕTA AEG MAHA Kvaliteetveinide maaletooja avas pealinna populaarseimas kvartalis stuudio (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Bestwine'i stuudio.
Bestwine'i stuudio. Foto: Tõnu Tunnel

16-aastase ajalooga kvaliteetveinide maaletooja Bestwine on avanud lisaks Kentmanni tänava esinduspoele Bestwine Studio moodsas ärikvartalis Fahle Parkis. Bestwine Studio keskendub sündmuste korraldamisele ja lisab Fahle Parki tipptasemel restoranide ja galeriide ansamblisse omanäolise erapidude korraldamise paiga.

«Bestwine on aastatega sisse töötanud mitmed meeleolukad sündmuste formaadid, nagu veinikasiino, degusteerimised, Bestwine'i veinikool jms. Tulles vastu klientide soovidele, otsustasime erapidude korraldamise võimalusi laiendada ning avasime Fahle Parkis tõeliselt inspireeriva ja võimalusterohke keskkonna sündmuste korraldamiseks. Loomulikult ootame Fahle Parki Bestwine'i veinipoodi inimesi ka veini kaasa ostma ja tutvuma meie hoolikalt valitud veinivalikuga,» rääkis Bestwine Studio juht Marten Kundla.

Bestwine Studio ühendab endas köögiga hubase ürituste ruumi ja nõupidamiste toa, Bestwine'i poeala ning hubase veiniraamatukogu, mida kutsutakse Kalev Kesküla toaks. «Bestwine Studio suur köök loob suurepärased võimalused erakokaga õhtusöökide, ühiste kokkamiste ja veiniõhtusöökide jaoks. Bestwine Studio ruumid sobivad näiteks privaatsemate kontsertide korraldamiseks, aga ka koolituste ja seminaride, sünnipäevade ja muude tähtpäevade pidamiseks,» loetles Kundla Bestwine Studio võimalusi.

Uhkete paekiviseinte ja suurte akendega ruumid sobivad nii väikeste kui ka suuremate koosviibimiste korraldamiseks. Tänu nutikale ruumilahendusele, mis võimaldab ruume ühendada, saab Bestwine Studios korraldada ürituse istumiskohtadega kuni seitsmekümnele inimesele ja püstijalaürituse kuni sajale inimesele.

Fahle Parki arendaja Fausto Capitali ühe omaniku Sven Mihailovi sõnul on Fahle Parki sisehoovi äärde kujunemas põnev temaatiliste eraürituste korraldamise ala. «Bestwine'i sissepääs avaneb meie rohelisse sisehoovi ja on kõrvuti kunstigaleriiga Tallinn Art Space, kus toimuvad sündmused kunstihuvilistele. Mõlemad kohad on loodud klientidele eriliste elamuste pakkumiseks omas valdkonnas ja toovad Fahle Parki mõnusat melu ja kultuurisündmusi juurde,» rääkis Mihailov. Art Space peab ka Bestwine'i ruume oma kunsti eksponeerimiseks sobivaks, mis muudaks veinisõprade uue koha veelgi huvitavamaks ja oleks hea näide sünergiast kvartali üürnike vahel.

Fahle Parki Bestwine Studio tulevikuplaanidesse kuulub regulaarsete ja põnevate degustatsioonide korraldamine ning Kalev Kesküla toa muutmine pisikeseks vinoteegiks, kust saab igaüks veini ka klaasiga osta ja tapas'e-stiilis suupisteid nautida. See loob nii Fahle Parki kontorirahvale kui ka kõigile teistele väga mõnusa võimaluse hubases ja privaatses keskkonnas aeg maha võtta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles