OMA TUBA, OMA LUBA ⟩ Mul on elus konflikti vaja! Mingi draama peab ju ometigi toimuma!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Seekordses osas on meil jututeema täitsa olemas, kas ja kui kaua suudame seda järgida, on loomulikult iseasi. Mida ei ole, seda ei ole ja ilmselt ei saagi olema, aga unistada ju võib!

On üks asi, mis meid kõiki ühendab – rõdu, täpsemalt öeldes selle puudumine. Palmil on iseenesest nii rõdu kui terrass olnud, jumal, tal on ju maakodu nüüd ka, mis tal viga rääkida! Ka Madis soovis uude koju rõdu, ent saatusel, nagu ikka, olid teised plaanid.

Ka terrass kui selline kuulub meie unistuste hulka, ent selle puhul on tegu juba väga suure edasiminekuga. On terrass ju kui steroididel rõdu, mis diskvalifitseeriti võistluselt.

Rõdudelt ja terrassidelt liigub meie teemaring sujuvalt üle onu Bellale, kelle aiandusraamatut Palmi kord sirvis. Erilist infot ta sealt ei saanud. Küll aga püüdis Palmi pilku meie legendi kolmeleheküljeline retsept, mis kulmineerub onu Bella tõdemusega, et tegu oli kõige jälgima asjaga, mis ta saanud on.

Madis jagab seepeale toredat parmulugu, midagi, mida võiksime kõik eelseisvaks suveks igaks juhuks kõrva taha panna. Palmile meenub omakorda üks suvepäev, mil ema ta metsa unustas, vastukaaluks unustas Palmi hiljem elus näiteks oma sõbranna lapse pesupoodi. Kostap ei ole midagi ega kedagi otseselt ära kaotanud, küll aga on ta ise legoriiulite vahel kaduma läinud. Teemaks, nagu isegi näete, on jätkuvalt rõdud ja terrassid, loodame, et püsite meiega. 

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles