UNUSTA STEREOTÜÜBID ⟩ Belgia haigla toit hinnati restoranivääriliseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Lääne-Belgia haigla murrab kulinaariamaailma stereotüüpe. Euroopa üks tuntumaid restoranide teejuhte tunnustab haiglat ja selle toidu kvaliteeti.

Kortrijki linnas asuv AZ Groeninge on esimene Beneluxi riikide haigla, mida Gault & Millau on ametlikult tunnustanud toidu hea kvaliteedi eest. Gault & Millau restoranide teejuht on Michelini peamine konkurent Euroopas, keskenduses üksnes toidule ja hinnates seda 20 palli skaalal. Väärib mainimist, et Gault Millau ise ei hinnanud oma eluajal 20 punktiga mitte ainsatki restorani, pidades täiuslikkust kättesaamatuks nähtuseks.

Gault & Millau Beneluxi tegevjuht Marc Declerck ütleb, et nad on üle kümne aasta teinud koostööd erinevate ettevõtete, vanadekodude ja hooldekodude töötajatega, vahendab New York Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles