LIHTSUSE VÕLU ⟩ 5 eset, milleta ükski köök pole täiuslik

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kas sul on ka mõnikord selline tunne, et köök ei saa mitte kunagi valmis? Tee, mis sa teed, aga pidevalt on midagi puudu? Ehk kaalud alloleva viie detaili muretsemist?

Vaip

Köök on tulvil kõvadest tööpindadest ning sahtlitest-riiulitest. Selleks aga, et üldpilti veidi pehmust ja malbust lisada, soovitavad asjatundjad kasutada tekstiile, eesotsas vaipadega.

Omavahel sobivad nõud

Paljudes köögisahtlites valitseb korralik tohuvabohu. Kord ei sobi omavahel kahvlid, kord on serveerimistaldrikud eri nägu, kirjutab thekitchn.com.

Kokkamisraamatud

Tänapäeval on kõik internetti kolinud, kokaraamatud ning retseptid pole seejuures mingi erand. Asjatundjate meelest pole aga kokaraamatute aeg sugugi veel möödas, pigem vastupidi: kaunid raamatud on nüüd osaks köögi interjöörist.

Näksivaagen

Asjatundjate sõnul võiks olla igas köögis olemas ka korralik lõikelaud või vaagen, millel saab külaliste saabudes eri toidupalu serveerida.

Midagi taimeriigist

Sisekujundaja Amy Bell arvab, et köögis võiks kindlasti olla midagi rohelist. Olgu selleks potitaim või lõikelilled, omajagu värskust ning eripära lisavad mõlemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles