OMA TUBA, OMA LUBA Mine hotelli, sind koheldakse enam-vähem nagu kuninga kassi seal!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Seekordses osas püüame taas teemas püsida ning juhul kui see meil tõesti õnnestuma peaks, siis räägime hotellidest, meie ajutistest kodudest kaugel võõrsil.

Airbnb öömajade pakkujad on viimasel ajal eriti nahaalseks muutunud. Maksa ühe, teise ja veel kolmandagi lisahüve eest, mida sa tegelikult ei vaja. Sestap soovitamegi kõiksugu probleemide ja murekohtade vältimiseks hotellituba broneerida. Airbnb-sid me siiski päris maha veel ei kanna, oskavad ju needki teinekord meeldivalt üllatada. Täpselt nagu üllatas Madist tema Kiievi öömaja akvaariumi elanik. 

Palmile meenub omakorda hiljutine seiklusrikas Malta külastus, mille üllatava ellusuhtumisega omanikku ta karvavõrdki ei sallinud. Palmi oli kaval ja tegi kõik nii, et hoopis öömaja pakkujal oleks ebamugav.

Itaalias Bergomos kord vanalinna vaatega toa broneerinud Palmil oli vaade täitsa olemas, ainult et aken oli lae alla surutud ja sinna ei pääsenud ka kõige kangema tahtmise korral vaadet nautima.

Head kuulajad, milliste eriskummaliste peatumiskohtade otsa teie komistanud olete? Milliste ohumärkide korral on öömaja broneerimata jäänud? 

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles