TULEVIKUMAJA Sellist pole varem nähtud! Pärnus algas üpris harukordse villa ehitus

Kodu.postimees.ee
Copy
Tulevikumaja Aed.
Tulevikumaja Aed. Foto: LVM kinnisvara

Pärnusse kerkivast roheliste väliruumidega elukorteritega villast kujuneb kahtlemata oma kandi üks uhkemaid pärle.

«Kaugeltki kõik pole majainimesed ja kaugeltki kõigil ei ole aega tegeleda oma maja hoidmisega, kuid kodutunne seostub ikka aia ja rohelusega,» selgitas LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing. «Ehitame seetõttu koduemotsiooni kõrgelt hindavale ostjale väikese villa tüüpi kortermaja suurde aeda, peaaegu kesklinna, kuid keset loodust.»

Saksingu sõnul sobivad kodud eeskätt nõudlikule inimesele, kes hindavad kodu miljöö kõrval ka liikumisvõimalusi, head arhitektuuri ja kvaliteetset siseviimistlust.

Tulevikumaja Aed.
Tulevikumaja Aed. Foto: LVM kinnisvara

Tulevikumaja Aed kerkib Pärnus ülipopulaarsesse piirkonda rannapromenaadi ääres, aadressil Mai 73. Kümnest elukorterist kuuel on avarad terrassid, ülejäänutel rõdud; villa juurde kuulub ka turvaline privaatparkla ja panipaigad. Madal villa sobitub oma modernse, kuid vaoshoitud arhitektuuri ja kõrghaljastusega Pärnu rannapiirkonna miljöösse.

Ma 73 saab olema kolmekorruseline 10 elukorteriga ligi 700 m² suletud netopinnaga villa. Korterite hind jääb vahemikku 195 000 kuni 370 000 eurot. Hoone arhitektid on Hardi Lehemaa ja Helle-Ann Urgard arhitektuuribüroost Pind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles