JABURUS KUUBIS Appi, WC-pott põgeneb! Ameerika kinnisvarapakkumine ajas netirahva pöördesse

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kolemaja pakkumine võib paista esmapilgul nagu iga teine räämas majas Ameerikas. Veidi põhjalikum ringkäik majas paljastab aga selle tõelise saladuse. 

Ameerika tiktokker jagas hiljaaegu üht Ohio osariigi kinnisvarapakkumist, mis on sealsed koduotsijad pehmelt öeldes tagajalgadele ajanud. Kuna kurat peitub detailides, peitub ka selle maja üks suurimaid kitsaskohti selle ühes vägagi kõnekas detailis.

TikToki videost ilmneb, et majas on äärmiselt ebahariliku paigutusega vannituba, kui seda üldse vannitoaks nimetada saab. Nimelt paistab tegu olevat koridori keskele paigutatud WC-potiga. Kas ja kuidas see veevõrku ühendatud on, videost paraku ei selgu. Küll aga on video postitaja sõnul WC-poti vastasseinas WC-paberi hoidja, mis ei saa seal ju ometigi juhuslikult olla. 

WC keset koridori võtab üsna täpselt kokku kogu ülejäänud maja. Vaipkate ja lagi on üpris kohutavas seisukorras, rääkimata koletust köögist ja eluohtlikust juhtmestikust. Maja alghind oksjonil on 60 000 dollarit ehk ligi 55 736 eurot.

Videot näinud inimesed ei suuda ära imestada kolemaja üpris krõbedat müügihinda. Samuti ei mahu neile pähe WC-pott ja selle paigutus. «Appi, WC-pott üritab põgeneda,» parastas üks vaataja kommentaariumis. «Tualeti päevad võivad ju olla loetud, ent see vaatepilt kummitab paljusid kindlasti veel aastaid,» lisas teine.

@poopability_opossum FOUL PLAY!! #zillowfinds #zillow #coolbathrooms #weirdbathrooms #poopability #poopabilityscore #greenscreen ♬ original sound - The Opossum of Poopability
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles