OH ÕUDU ⟩ Soomlanna leidis Lidli pähklite vahelt midagi, mis ei pidanuks seal olema

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Iltalehti lugeja Sofia Pääkkönen ostis Soome Lidlist pool kilo pistaatsiapähkleid, mille vahelt leitud üllatuse tõttu ei kavatse ta enam kunagi Lidli pähklileti poole vaadata.

Sofia räägib, et pistaatsiapähklite ebameeldivale saladusele sai esmalt jälile tema elukaaslane, kes vastikud pähklid pimesi välja sülitas. Pähkleid lähemalt uurima hakanud Sofia avastas aga koti seest midagi, mis ei pidanuks seal olema: putuka vastse. 

Niisiis otsustas paar veel mõned pähklid üle kontrollida. Paraku ei teinud uued leiud neid sugugi rõõmsamaks, kuna Sofia leidis veel ühe pähkli koore vahele kinnitunud vastse. 

Sofia märgib, et kuna tegu on röstitud pistaatsiapähklitega, ei pruugi vastse kuju pähklipurus otseselt silma hakatagi. Lähem vaatlus ja muidugi ka maitse ütlevad tema kinnitusel rohkem kui tuhat sõna.

Lidli kvaliteedikontrolli meeskonna juht Miia Kangas ütles Iltalehtile, et Lidli lettide vahele jõudvaid tooraineid kontrollitakse tootmisprotsessis suisa mitu korda.

«Vaatamata rangele kvaliteedikontrollile ei saa looduslike toodete, näiteks pähklite puhul putukate esinemist täielikult välistada. Siiski on putukate leiud haruldased ja piirduvad tavaliselt ühe toote või tootepartiiga, kinnitab Kangas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles