MAITSERIKAS SUVI ⟩ Suured toidutänavad vallutavad tänavu neli Eesti linna!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Erakogu

Kevad ei ole veel jõudnud alatagi, kui juba on paigas suured suveplaanid. Tallinna lauluväljakult alguse saanud toidutänava traditsioon laieneb eelseisval suvel veel vähemalt nelja asupaika. 

2020. aastal Tallinna lauluväljakult alguse saanud suurte toidutänavate traditsioon toob sel suvel ürituse esmakordselt ka Pärnusse ja Rakverre. Eelmisel aastal esimest korda Haapsalus toimunud üritus kasvab sel korral kahepäevaseks. Samuti on kahepäevane suur Tallinna toidutänav.

Kõigis neljas linnas pakutakse suurimat tänavatoidu valikut Eestis. Hea toidu kõrvale saab uudistada ka erilaadseid ratastel tänavatoidu autosid ja järelkärusid, kodukohvikuid ja toidutelke nii meilt kui lähiriikidest. Lisaks pakub festival meelelahutusprogrammi kontsertide, DJ-settide ja Tivoli pargi näol. Tänavatoidu ürituse formaat on senini meeldinud kõikidele vanusterühmadele.

«Meil on väga hea meel, et tänavatoidu ürituste formaat laieneb nüüd juba üle Eesti,» kommenteeris ürituste koordinaator Reno Hekkonens. Esmakordselt lisanduvad suvepealinn ja Rakvere. Samuti laieneb toidupakkujate nimekiri nii meit kui Leedust, Lätist ja Soomest,» lisas Reno Hekkonens.

Sel aastal toimuvad suured toidutänavad

  • Suur Pärnu toidutänav - 27. mail kesklinna jõeäärel Lai tänaval;
  • Suur Tallinna toidutänav - 3. ja 4. juunil Tallinna Lauluväljakul;
  • Suur Rakvere toidutänav - 10. juunil Pikk tänaval Rakvere linna päevade raames;
  • Suur Haapsalu toidutänav - 21. ja 22. juulil Karja tänaval.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles