VIDEO Teismeline määris oma vanemate köögis laiali 17 kilo maapähklivõid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto: @mrcorbean TikToki kuvatõmmis

Teismeline jantis seitse tundi oma vanemate köögis, et emale ja isale üks kleepuv vingerpuss mängida. 

Corbin Mullet kulutas seitse tundi oma päevast ja 13 kilogrammi maapähklivõid, et kõik oma vanemate köögipinnad kleepuva määrdega katta. Magusa pruuni kihi said kõik horisontaalsed ja vertikaalsed pinnad: seinad, lambid, kapinupud ja töötasapinnad. Ei jäänud puutumata ka pliit ja kraanikauss. 

Oma TikToki kanalil räägis 19-aastane teismeline, et kogu maapähklivõi sõid ära koerad. Loodetavasti see nii päris pole, sest teise videoklipi info kohaselt naersid seekord viimasena poisi vanemad, kui käskisid tal endal kogu kleepuv jama ära koristada. Kui pähklivõide määrimine võttis aega seitse tundi, siis kraamimine sai valmis veidi vähem, kui nelja tunniga. 

@corbinnmillet

All peanut butter was eatin by doggies🐕

♬ Who Am I (What’s My Name)? - Snoop Dogg

Videot on vaadatud üle 40 miljoni korra ning see on kogunud kümneid tuhandeid kommentaare. Nooruk saab alla toidu raiskamise eest, lisaks on reas palju kergendusohkeid lapsevanematelt, et nende võsukesed millegi nii hulluga pole hakkama saanud. Üks julge ja konkreetne vaataja kirjutas, et kui tema tiinekas midagi sellist korda saadaks, tapetseeriks ta oma lapse toa kodust väljaviskamise teadetega. 

Kuid see pole ainus pöörane jant, mille Corbin oma vanematele on teinud. Ta on jaganud ka videoid, kuidas ta näiteks oma vanemate maja fooliumisse mähkis ja nende vannitoa roosaks värvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles