VÄGE TÄIS LINN Wolt kinnitab Rakveres kanda

Kodu.postimees.ee
Copy
Rakvere keskväljak. Pilt on illustreeriv.
Rakvere keskväljak. Pilt on illustreeriv. Foto: Wolt

Tehnoloogiaettevõte Wolt laieneb nüüd Rakverre, võimaldades kohalikel senisest mugavamalt toitu ja kaupa tellida.

«Usun, et Wolti laienemine Rakverre elavdab kohalikku ettevõtlust, annab inimestele võimaluse kullerpartnerina sissetulekut teenida ning muudab kogukonna igapäevaelu lihtsamaks ja mugavamaks,» ütles Wolt Baltikumi juht Liis Ristal.

Seni on Eesti eri linnade elanikud Ristali sõnul teenuse hästi vastu võtnud ja see on andnud kindluse laieneda ka mujale.

«Hetkel tegutseme Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Viljandis ja nüüd ka Rakveres. Tulevikus plaanime kindlasti jõuda ka teistesse Eesti linnadesse,» märkis Ristal.

Ristal lisas, et veel on vara kõiki Rakvere partnereid välja hõigata, sest läbirääkimised käivad. «Küll aga laieneme täna juba selliselt, et jaekauplejate osakaal on platvormil suurem kui restoranide ja kohvikute. Näiteks saab Wolti kaudu hakata tellima suurepäraseid kirjandusteoseid Rahva Raamatust, toidukaupa Rimist ja lilli Riketsist.»

Toidukohtadest jõuavad platvormile näiteks Grillers Burgerikohvik, Wokkin Rakvere ja Babyback.

Tulus lisatöö

Wolti tulek Rakverre annab inimestele võimaluse kullerina sissetulekut teenida. «Wolti kullerina töötamise vastu on alati huvi olnud, sest Wolt võimaldab sõlmida töövõtulepingu. Paljud meie kullerid seda võimalust ka kasutavad,» rääkis Ristal.

Töövõtuleping võimaldab Woltil kullerpartnerite eest tasuda tulumaksu ja sotsiaalmaksu ning töötuskindlustusmaksu. Wolti platvormil töötab Eestis umbes 2000 kullerit ja eelmisel aastal maksis ettevõte nende pealt üle 3,5 miljoni euro tööjõumakse. Nii saavad Wolti kullerid haigushüvitisi, töötutoetusi, teenivad pensionistaaži ja neil on õigus kindlustatud isikutele mõeldud tervishoiuteenustele. Lisaks on Wolt sõlminud kõikide aktiivselt platvormil olevate kullerpartnerite eest õnnetusjuhtumikindlustuse. Kullerpartnerina on võimalik töötada ka ettevõtluskonto või mõne teise juriidilise kehaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles