HAAPSALU KASVAB ⟩ Unikaalsel poolsaare-arendusel lüüakse peagi kopp maasse

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Marienholmi arendus.
Marienholmi arendus. Foto: Scandium Kinnisvara

Haapsallu mere äärde Suure Viigi vasakule kaldale tulev uus Marienholmi elukvartal sai esimese ehitusetapi ehitamiseks ehitusloa. Kopp lüüakse maha juba sel suvel.

Marienholmi elukvartali esimene etapp hõlmab viite madalat suvitusliku arhitektuuriga kortermaja, kus saab ühtekokku asuma 50 eksklusiivset merevaatega korterit suuruses 25-100-ruutmeetrit. Majad saavad olema tõstetud esimese korrusega, nii et elukorrused algavad tavapärase teise korruse kõrguselt. Korterites, mis hakkavad tänu poolsaare pikergusele kujule paiknema vaid 20-30 meetrit merest, saavad olema suured klaasitud rõdud, avarad merevaadetega nurgaaknad, maalilised katuseterrassid ning läbi kahe korruse sirutuvad elutoad.

«Marienholmi arendus on meile väga südamelähedane projekt, kuhu oleme kaasanud Eesti parimad partnerid arhitektuuri vallas. Usume, et arendus kogu oma visioonis mõjub positiivselt Läänemaa regionaalarengule, tuues Haapsallu uusi võimalusi uueks kvaliteetseks koduks, puhkamispaigaks ja on valmides atraktiivne piirkond ka uue külastussihtkohana,» ütleb Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste.

Marienholmi arendus.
Marienholmi arendus. Foto: Scandium Kinnisvara

«Samuti oleme saanud väga positiivset vastukaja regioonist väljastpoolt – paljud Eesti inimesed on pikalt unistanud suvituspaigast kaunis Haapsalus. Nüüd on see võimalus peagi olemas ja broneeringute arvult näeme, et inimeste huvi Haapsalu vastu on väga suur,» lisab Lüiste.

«Ehitusloa saabumisega oleme projektiga ilusti planeeritud graafikus. Ehitushange on hetkel käimas ning meie huvi ehitusega alustada on suur, kavatseme seda teha niipea kui oleme parima pakkuja välja selgitanud ja lepingu sõlminud. Esimeste majade valmimist planeerime tuleva aasta sügisesse,» sõnab Scandiumi Marienholmi projektijuht Erik Külasalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles