«SÜDAMESOOV» ⟩ Minevikku pole vaja kinni jääda! Tänases osas jagab oma traagilist lugu Rakveres elav Kalle

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
«Südamesoov» on Kanal 2s täna kell 20:00.
«Südamesoov» on Kanal 2s täna kell 20:00. Foto: Kanal2

Rakveres elav Kalle töötas 7 aastat tagasi metallifirmas liivapritsi operaatorina ja oli oma tööga igati rahul. Kuni päevani, mis muutis ta elu alatiseks. Kalle transporditi töölt kiirabiga Tallinnasse, sest mehel olid tõsised kolju-, kaela-, ja seljavigastused. Ta pidi jätkama oma elu ratastoolis.

Eestis juhtub igal aastal tuhandeid tööõnnetusi. Statistikaameti andmetel registreeriti Eestis 2021. aastal 3887 tööõnnetuses kannatanut, neist kaks kolmandikku olid mehed, üks kolmandik naised. Surmaga lõppes 13 juhtumit.

Kallel pole aimugi, mis temaga saatuslikul päeval täpselt juhtus, sest ta ei mäleta sellest sekunditki. Ka ei tea ta, kui palju süüd lasub temal, kui palju tööandjal. Ta teab vaid, et ta elu rippus juuksekarva otsas ja tuleb olla õnnelik, et ta jäi ellu. «Südamesoovi» saates jagab Kalle oma lugu, et öelda kõigile, kel on raske: minevikku pole mõtet kinni jääda, pilk tuleb suunata tulevikku. Kalle läheb hommikuti kell 5 spordiplatsile trenni tegema, et hoida keha tugev ja teha ühel päeval oma esimesed iseseisvad sammud.

«Südamesoov» on Kanal 2s täna kell 20:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles