OMA TUBA, OMA LUBA Sõnnik mulle, kohvipaks sulle!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kevadised aiatööd on meie peades juba alanud, ainult et tegudeni pole me veel jõudnud.

Väljas on kevad ning meil on seemned mulda panemata! Paistab, et oleme terve kambaga aiandushooaja rongist maha jäänud.

Samuti mõistatame, kuhu kadusid kõik Prisma smuutikastid. Linnalegendid räägivad, et neid olla nähtud nii siin- kui teisel pool linna, ent meie silmi need jäänud pole.

Madis ei ole jõudnud aiandushooaega alustada. Äkki ei olegi enam peenramaad, mida suviti imetlemas käia? Madise avokaadol Aivaril läheb see-eest väga hästi: taimeke kasvab visalt ja mine tea, ehk annab varsti viljagi. Tema nõelköie eksperiment hakkab samuti vaikselt vilja kandma. Senikaua kuni Palmi distantsi hoiab, peaks ka nõelköieke vapralt vastu pidama.

Palmi, igavene rohenäpp, hakkas juba sügisel varakult istikuid kasvatama – vett unustas ta vahetada ja sinna nahka need läksidki. Aiandusplaan on ta peas ammu valmis küpsenud, ent nagu iga teine elutähtis plaan, kipub ka see alatasa muutuma. Aga olge mureta, parim joonis on ta peakeses nii või naa juba olemas!

Palmi järgmiseks plaaniks on minna autoga kanasõnnikut tooma. Ega ta mingi nõrguke pole, et seda raha eest ostma läheb. Vaene Palmi otsib muide tänini oma aiakäru taga. Juhul kui teile mõni imetabane mudel silma jääb, andke aga julgelt teada!

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles