Tuntud kinnisvarabüroo laienes Lõuna-Eestisse

Kodu.postimees.ee
Copy
Võru linna keskväljak.
Võru linna keskväljak. Foto: FotoHelin / Shutterstock.com

Kinnisvarabüroo Uus Maa frantsiisikontorite perekonnaga liitus peamiselt Kagu-Eesti 11 vallas tegutsev Uus Maa Eleven.

«Meie eesmärk on pakkuda lõunaeestlastele täiemahulist kinnisvarateenust nii vahenduse, hindamise kui ka konsultatsiooni osas,» selgitas Uus Maa Eleveni juhatuse liige Christina Luhamets. «Miks Uus Maa? Olen 15 aastat selles valdkonnas tegutsenud ning näen hästi, et suure tegija koosseisus saame teenuse taset veelgi kõrgemale viia,» lisas ta.

Uus haru tegutseb frantsiisi alusel kogu Lõuna-Eestis. «Nimi Uus Maa Eleven tulenebki sellest, et hõlmatakse 11 valda: Võru, Rõuge, Antsla, Setomaa, Valga, Tõrva, Otepää, Põlva, Räpina, Kanepi ja Elva. Lõuna-Eesti piirkonna kinnisvaraturg on küllaltki aktiivne ja investorite seas populaarsust koguv ning ka hinnad jätkavad tõusvas trendis. Üüritootlused piirkonnas on head ning nõudlus suur,» kirjeldas Luhamets.

«Meie sooviks on olla kliendile lähedal ja katta ühtlaselt kogu Eesti vajadus kvaliteetsete kinnisvarateenuste järele,» kommenteeris laienemisotsust kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse esimees Jaanus Laugus. «Võru kontori avamine ja sobiva professionaalse partneri leidmine Lõuna-Eestis on taas kord sammuke lähemale meie eesmärgile laieneda kõigisse Eesti piirkondadesse.»

Uus Maa Elevenis töötab kolm maaklerit. Harukontor asub ajaloolises tuletõrjemajas Võru peaväljakul aadressil Seminari 3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles