Kodus hingematvat konihaisu kannatanud naine leidis aasta hiljem selle õõvastava põhjuse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Dušikabiini metallkonstruktsioon oli pilgeni suitsukonisid täis
Dušikabiini metallkonstruktsioon oli pilgeni suitsukonisid täis Foto: Video kuvatõmmis

Austraalia Gold Coastis elav Julia Lang-Malone, kes kaebas oma uues üürikodus ebameeldiva haisu üle, leidis duši alt tuhandete sigaretikonide peidiku.

2022. aasta juulis kolis Julia Lang-Malone koos abikaasa ja lastega oma sugulastele kuuluvasse majja. Ta märkas kohe, et eelmised üürnikud suitsetasid sageli siseruumides: trepil lebav sinine vaip oli tõmbunud nikotiinist roheliseks, seinad, maja puitosad ja tualettpott kollaseks ning magamistoa vaip oli täis sigarettide põletusauke. Lisaks tundis Lang-Malone pidevalt majas ebameeldivat lõhna, vahendab Yahoo News.

Naine avastas haisu suurima allika ligi aasta hiljem. Ta vaatas dušikabiini klaasi hoidvasse õõnsasse alumiiniumkonstruktsiooni ja nägi seal peidus tohutul hulgal sigaretikonisid. Nendest vabanemiseks pidi Lang-Malone naine kogu kabiini metallraami lahti võtma. «Me hävitasime praktiliselt kogu dušikabiini, et nende suitsukonide juurde pääseda. See oli äärmiselt tüütu, kuid meil polnud valikut - see oli uskumatult vastik ja me olime meeleheitel,» rääkis naine.

@radhauswife Replying to @ThisIzMe-Peta1979 ♬ original sound - Mrs Lang-Malone

Lang-Malone selgitab oma avastust sellega, et eelmised üürnikud olid sigaretikonide minema viskamiseks liiga laisad, mistõttu kasutasid nad dušikabiini all olevat alumiiniumkonstruktsiooni tuhatoosina.

@radhauswife Our last resort method of removal! #ciggyshower ♬ original sound - Mrs Lang-Malone

«Kõige häirivam on see, et rõdu on vannitoast kahe sammu kaugusel ja need tuhanded sigaretikonid visati sellest hoolimata siia,» tunnistas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles