KOPP MAAS Raemõisa elukvartali teise etapi ehitus läks käima

Kodu.postimees.ee
Copy
Raemõisa elukvartal.
Raemõisa elukvartal. Foto: Reterra Estate

Raemõisa uusarenduse esimesed kolm kortermaja antakse aprilli lõpus uutele elanikele üle. Uusarenduse teise etapi käigus kerkivad majad loodetakse valmis saada juba tuleva aasta kevadel.

Kolmeminutilise autosõidu kaugusele Tallinna linna piirist kerkivasse Raemõisasse asub sellel kevadel elama ligi 200 uut elanikku, esimeses etapis ehitatud kolm maja 73 korteriga saavad peagi valmis. Teist etappi alustati märtsi alguses kahe kortermaja ehitusega. Järgmised 46 korterit valmivad kevadel 2024. Kokku on planeeritud Raemõisa elamurajooni ligi 300 korterit.

Reterra Estate'i müügiarendusjuhi Kaspar Markuse sõnul on üle 30 protsendi teise etapi korteritest juba müüdud, mis vaatamata mõnevõrra keerulisele turuolukorrale tähendab seda, et Raemõisasse rajavate kodude asukoht, miljöö ja kvaliteet on tabanud õiget sihtrühma.

Raemõisa elukvartal.
Raemõisa elukvartal. Foto: Reterra Estate

Raemõisa elamukvartali ehitaja Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos kinnitas, et kvaliteetne elamuarendus ei peatu ja mõistliku hinnaga ning hea kuvandiga arendaja müüb hästi.

Raemõisa elamud on kujundatud koostöös PIN Arhitektidega, majades on kahe- kuni viietoalised korterid ja kõikidel korteritel on rõdu või terrass. A-energiaklassi hooned on varustatud päikesepaneelidega. Raemõisa uusarendus on energiatõhus ning toob endaga kaasa väiksemad haldus- ja ülalpidamiskulud. Majade vahele on arvestatud piisavalt ruumi, mis tagab elanikele privaatsuse, aga ka mängu- ja puhkealad ning mugavad parkimisvõimalused. Lähedal asuv kergliiklustee soodustab liikumist nii jalgsi kui rattaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles