ÜLE 150 UUE KODU Uus-Järveküla elurajooni ehitus on alanud!

Kodu.postimees.ee
Copy
Uus-Järveküla elurajoon.
Uus-Järveküla elurajoon. Foto: Eften Capital/Invego

Uus-Järveküla uusarendusel on kopp lõpuks maasse löödud. Esimesed elanikud saavad juba järgmise aasta lõpuks katuse pea kohale.

Invego tellimusel alustas NOBE Rae vallas asuva Uus-Järveküla elurajooni ehitusega, mille tulemusena valmib järgmise aasta lõpuks üle 150 uue ridaelamu- ja paarismajakodu. Arendusprojekti maht on kokku üle 40 miljoni euro.

«Saime ehitusloa vabariigi aastapäeva paiku viimaks kätte. Tänase seisuga on kopp maasse löödud ja kümnete oma uue kodu valmimist ootavate inimeste soov täitub järgmisel aastal,» sõnas Uus-Järveküla arendava Invego juht Kristjan-Thor Vähi, viidates, et juba üle 50 kodu on tänaseks broneeritud.

Uus-Järveküla elurajooni arendab Invego koostöös EfTEN Capitali kinnisvarafondiga EfTEN United Property Fund. Projekteerib PIN Arhitektid. NOBE on Invegole varem olnud hea partner ka Tiskreoja, Tabasalu Kodu ja Luccaranna elurajoonide ehitamisel. Uus-Järvekülasse rajatakse kokku 149 ridaelamukodu ja 16 paarismajakodu, millest esimesed valmivad järgmise aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles