KODUD RAHAKS ⟩ Tänases osas on korteriomanik Evi valmis kas või pimesi Merlinit usaldama

Kodu.postimees.ee
Copy
Saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido tõttavad seekordses osas appi Tartus elavale Evile.
Saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido tõttavad seekordses osas appi Tartus elavale Evile. Foto: Kanal2

Täna kell 20:00 Kanal 2 saates «Kodud rahaks» jõuavad saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido Tartus Evi juurde, kelle pere on tegutsenud väikese Karlova korteris juba üle 20 aasta ja seda jõudumööda kõpitsenud. Nüüd on aeg tuua pisike korter tänapäeva, et noored tudengid võiksid seda oma koduks tunnistada.

Ainus, mis Merlinile seekord tõeliselt muljet ja inspiratsiooni pakub, on korteris hästi renoveeritud palksein. Väikese puust linnale Tartule väga iseloomulik element meenutab samas ka maakodu ja just selle poole plaanid tüürivadki. Kuigi võib tunduda, et lillelised tapeedid just maakoju sobida võiksidki, on nende disain siiski ajale jalgu jäänud. Korteriomanik Evi on valmis aga kas või pimesi Merlini kõiki plaane usaldama ja asub seinakatte maha kiskumisega esmajoones tööle.

Kuigi korter on väike, jagub väljakutseid küllaldaselt. Kõigi seinte värvimine, hulga mööbli uuendamine ja välja vahetamine ning isegi saates esmakordsed plaatimistööd teevad mõnusa lõpptulemuseni jõudmise küllalt põnevaks teekonnaks.

Võttegraafikust tulenevalt on tegemist teise saatega, mille alguses on Merlin veel jalul ja lõpus teeb tööd juba koduse diivani pealt. Kurba tõsiasja, et ta tulemust oma silmaga ei näe, leevendab aga eriti tugev usk osava korteriomaniku töösse.

«Kodud rahaks» jagab nutikaid isetegemise nippe Kanal 2s täna kell 20:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles