KUSTUTA OMA ISU Wolt muudab Tallinna teenuse ööpäevaringseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Ööpäev ringi hakkab töötama ka Wolti klienditugi, kes reaalajas klientidele eestikeelset klienditeenindust pakub ja päringutele keskmiselt 30 sekundi jooksul vastab.
Ööpäev ringi hakkab töötama ka Wolti klienditugi, kes reaalajas klientidele eestikeelset klienditeenindust pakub ja päringutele keskmiselt 30 sekundi jooksul vastab. Foto: Sander Ilvest / Postimees Grupp

Alates 12. aprillist on Tallinnas võimalik Wolti rakendusest tellida toitu, toidukaupu, aga ka muid jaekaupluste tooteid kogu ööpäev. Lisaks Tallinnale hakkab platvorm 24/7 töötama Riias ja Vilniuses.

Alates 12. aprillist saab Tallinnas Wolti platvormilt pea 20 restoranist ja kaheksast jaekauplusest teha tellimuse kasvõi kell kolm öösel. Nendeks kohtadeks on näiteks McDonald’s, Staap, Peterburi tee Alexela, lillepood Kannike kesklinnas ja paljud teised.

Wolti Baltikumi juhi Liis Ristali sõnul on selline teenuse laiendus igati loogiline, eelkõige kuna ööpäevaringne tarbimine on trend, mis on aastatega aina enam kasvanud. «Tallinnas ja selle vahetus läheduses on tuhandeid inimesi, kellele oleks just öine aeg kõige mugavam väiksemate või ka suuremate ostude tegemiseks. Sellest tulenevalt tahame ka nendele tarbijatele võimaldada sobival või isegi hädavajalikul ajal tellida seda, millest parasjagu puudus on,» märkis Baltikumi juht.

Ka Tallinnas tuntud söögikoha Staabi omaniku sõnul on Wolti ööpäevaringsele teenindusele üleminek vägagi tervitatav ja pikalt oodatud samm. «Kuigi nüüd on ilmad soojemaks minemas ja inimesed käivad rohkem ise väljas, ei viitsi öösel keegi kodust välja tulla ja mis siin salata, inimesed öösel ikkagi söövad,» kommenteeris burgerikoha omanik.

Ööpäevaringse Wolti teenindusega liitub ka Tallinnas Peterburi teel asuv Alexela tanklapood. Alexela toitlustus- ja tootmisspetsialisti Sandra Liis Hääle sõnul on poe liiklus öösel pigem tagasihoidlik, kuid on potentsiaali teha sel ajal oluliselt rohkem toitu kui praegu.

Ööpäevaringset kojuvedu on Wolt praktiseerinud juba paljudel teistel Euroopa turgudel, näiteks Tšehhis ja Soomes. Seni on vastuvõtt olnud väga positiivne, mis annab kindlustunde, et ööpäevaringne teenindus läheb ka Baltikumi riikides kiirelt käima.

Öötundidel töötamise vastu tunnevad huvi ka kullerid

Huvi ööpäevaringse teeninduse vastu on tarbijate kõrval tundnud ka kuller-partnerid. «Juba mõnda aega on kullerid uurinud, kas plaanime võimaldada ka öötundidel töötamist. Seda eelkõige seetõttu, et üldiselt on öösel linn ja liiklus rahulikumad,» avaldas Ristal, kelle sõnul on laiendus just paljudele kulleritele hea uudis, sest tänu sellele muutub nende töö veelgi paindlikumaks.

Wolti kuller Daniel on üks nendest, kes öötundidel töötada soovib. «Öösel on rahulik, autosid tänavatel ei ole ja liiklus ei ole närviline. Saab tööd tehes nautida vaikust või oma lemmikmuusika saatel mõnusalt kulgeda,» lausus Daniel. Kuller on ka optimistlik selle suhtes, et Wolt leiab inimesed, kes öösel tellimusi teeksid, ja usub, et kindlasti jagub tööd, mida teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles