VAU IKEA uus kollektsioon on ladinaameerikalikult särtsakas!

Madis Kartau
, reporter
Copy
Ömsesidigi nimeline erikollektsioon.
Ömsesidigi nimeline erikollektsioon. Foto: Ikea

Ömsesidigi nimeline erikollektsioon valmis üheksa Ladina-Ameerika loovhinge ühisel jõul ning on pühendatud elu kõige parematele osadele – toit, sõbrad, pere ja pidu.

Inimesed tunnevad alati huvi selle vastu, kuidas elatakse maailma teistes otstes. Ömsesidigi kollektsioon on inspireeritud Ladina-Ameerika kultuuride paabelist, mis teeb selle maailmajao ääretult põnevaks.

Kollektsioon sündis koostöös kunsti-, moe-, arhitektuuri- ja toidumaailma tõusvate tähtedega: Diana Ordóñez, Felipe Assadi, Trini Guzmán, Liliana Ovalle, Abel Cárcamo Segovia, Marisol Centeno, Catalina Zarhi, Agustín Nicolás Rivero ja Álvaro Clavijo.

Erikollektsiooni autorid.
Erikollektsiooni autorid. Foto: Ikea

«Värvid on nagu energia, millega igaüks annab oma panuse üldise peomeeleolu loomisesse,» kirjeldas kollektsiooni disainer Diana Ordóñez. «Loodan, et inimesed täiendavad meie disainitud tooteid oma energia ja elamustega, võtavad nad omaks ja jutustavad nende abil omaenda lugusid,» lisas Trini Guzmán.

IKEA tootedisaini juht Tjeerd van Waijenburg ütles: «Oleme selle kollektsiooni üle väga uhked. See võimaldab meil avastada uusi riike, uusi inimesi ja uusi disainereid – katsetada midagi täiesti uut.»

Ömsesidigi nimeline erikollektsioon.
Ömsesidigi nimeline erikollektsioon. Foto: Ikea

Uuest kollektsioonist leiab piknikutarvikuid, peokaunistusi, lauanõusid, tekstiile ja palju muud. Kollektsiooniga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles