OMA TUBA, OMA LUBA Nullist maja ehitav Kadi: ehitajad olid nagu rasvased tihased!

Copy
Kadi ja Päikseke.
Kadi ja Päikseke. Foto: Erakogu

Tänases osas on meil külas nullist maja ehitav Kadi, kes on enda sõnutsi leidnud paradiisi maa peal. Kuidas see tal õnnestus?

Tänases osas on meil külas supernaine Kadi, kes tööpäeviti «renoveerib» Palmi juukseid ning vabal ajal kasvatab justkui Kalamaja ilveseid ja ehitab Lahemaale maja. Kujutate ette, Kadi ootas viis aastat, et ehitusluba saada! Viis aastat liikusid avaldused ja dokumendid ühelt laualt teisele, viis aastat elati teadmatuses ja õndsas lootuses, kuni lõpuks see hetk saabus! Kadi sai sünnipäevaks katastritunnuse, mida oldi oodatud aastaid.

Selgub, et asjatundlik Kadi on pidanud kodumaja projekti suisa kaks korda ümber kirjutama. Koroonaajal laenu võtnud Kadi sõnul olid ka ehitajad ennast selleks ajaks parajalt täis söönud ning mõistliku hinnaga asjapulka tuli tikutulega taga otsida.

Hakkab vaikselt looma.
Hakkab vaikselt looma. Foto: Erakogu

Kuna pangad annavad vaid näpuotsaga laenu, otsustas Kadi elukaaslane ühel hetkel ohjad enda kätte haarata ning ehitustööd omal jõul lõpule viia. Kadi on elukaaslasele igavesti tänulik, kuna temata oleks pankrot ilmselt juba ukse taga.

Lisaks peamajale leiab Kadi maalapilt veel ühe hoone. «Ohh, teil on naabrid nii lähedal,» arvasid Kadi lähedased. Kaugel sellest! Tegu on garaažiga, kus autohuvilisest Kadi ja ta elukaaslane oma neljarattalisi lemmikuid hoiavad.

Kadi tegemistel ja töödel saab silma peal hoida tema Instagramis ja Facebookis.

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles