UNUSTA INFLATSIOON Eesti lihatootja pakub tänavu grill- ja toorvorste eelmise suve hinnaga

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Nõo Lihatööstus on toidukorvi kallinemise tõttu otsustanud klientidele vastu tulla. 

Tänavusel grillhooajal mõjutab inimeste eelistusi kõige rohkem toodete hind. Seetõttu võib suveks ennustada suurt müügiedu grill- ja toorvorstidele ning linnulihast valmistatud toodetele, tõdes Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

«Arvestades, et toidukorv on aastaga keskmiselt 20 protsenti kallinenud ning inimesed on sunnitud tegema ostuvalikuid rohkem hinnast lähtuvalt, pakub Nõo Lihatööstus tänavu grill- ja toorvorste eelmise suve hinnaga,» ütles Kruustük. Kuna linnuliha hind on erinevalt sealihast püsinud tänavu enam-vähem samal tasemel, siis nähakse suuremat müügiedu broilerilihast valmistatud grilltoodetele.

Inimeste heaolu ja tervise nimel otsustati kõigil suvetoodetel vähendada soolasisaldust.  Samuti ei lisata enam toorvorstidele ja uuele lastesarjale maitsetugevdajat E621 ehk naatriumglutamaati.

Ettevõte tõi suvehooajaks turule 32 uudistoodet, millest mitmed valmisid koostöös BBQ Symphony ning Fitlapiga. Kõik tooted sünnivad käsitööna ning on valmistatud naturaalsetest komponentidest.

«Uudistoodete arendamisel lähtusime eestlaste maitse-eelistustest. Seega leiab meie uudistoodete valikust näiteks mehised toorvorstid sinepiga, laste toorvorstid juustuga, grillvorstid suitsupeekoni või Chorizoga, BBG ribid mustsõstra mopiga, Teriyaki broileritiivad, barbeque peekoni, tomati-küüslaugu grill-liha, hapukoore-sibula grillsteigid, kaljašašlõki praesibulaga, majoneesi-jalapeno seašašlõki, sulajuustu broilerišašlõki,» loetles Kruustük. Üks üllatuslikumaid uudistooteid on aga seašašlõkk hapukapsamahlaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles